10 BDSM spelletjes die iedereen eens moet proberen

10 BDSM spelletjes die iedereen eens moet proberen

Veel mensen hebben het idee dat BDSM een wilde vorm van seks is waarbij pijn de boventoon voert. Nu kan dit inderdaad zo zijn, maar dat hoeft zeker niet. Duik met de volgende spelletjes in de wondere wereld van BDSM – want er is voor ieder wat wils. Van beginner tot pro, je maakt ze zo spannend als je zelf wilt.

1. ‘Ja, meneer’ of ‘ja mevrouw’

Voor wie begint met BDSM is het zeker niet aan te raden direct een seksschommel aan te schaffen – dan is de kans op een botbreuk groter dan dat je er een leuke avond aan overhoudt. Een leuke manier om met BDSM te beginnen is door simpelweg een ‘ja, meneer of ‘ ja mevrouw’ aan je dirty talk-vocabulaire toe te voegen. Zo experimenteer je met dominantie en kom je erachter welke rol je voorkeur heeft.

2. Spelletjesavond

Heb je een chill-avond met je lover? Dan is het leuk om deze te gebruiken om elkaars erogene zones eens goed te ontdekken. Een speelse manier om dit te doen is met het gebruik van seksdobbelsteentjes. Deze komen in veel verschillende soorten – van het aanraken van lichaamsdelen tot seksstandjes. Hiermee leer je elkaars (en je eigen) lichaam nog beter kennen én heb je een topavond.

Nu lezen:   Meesteres Madieanne
3. Gebruik een blinddoek tijdens voorspel of seks

Door een blinddoek te gebruiken wordt de een afhankelijk van de ander. Daarnaast worden ook je zintuigen gestimuleerd.

4. Gebruik een veertje of je vingertoppen

Terwijl de geblinddoekte persoon op bed ligt, gaat de ander met een veertje of iets anders zachts (zoals je vingertoppen) over de huid heen. Dit is een leuke move voor beginners, om elkaar te leren plagen.

5. Speel met temperatuur

Wrijf bijvoorbeeld een ijsblokje over je partners huid, masseer hem of haar met warme massageolie of druppel kaarsvet over je bedpartner heen. Gebruik hiervoor overigens niet dat kaarsje dat toevallig naast je bed staat – er zijn speciale massagekaarsen te verkrijgen die hier wél geschikt voor zijn.

6. Gebruik eens wat anders dan je handen

Als je al gewend bent aan het haren trekken en de spankings, is het leuk om eens iets anders te gebruiken voor de reguliere tik op de bil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten spatel. Ook al is dit niet een heel sexy object, kan dat in de slaapkamer ineens heel anders uitpakken.

Nu lezen:   7x huis-tuin-en-keuken-SM-tips van BDSM-meesteres Victoria
7. Geef je eigen draai aan het klassieke rollenspel

Als je wat meer bekend bent met wat jullie leuk vinden, kun je dit toepassen in een rollenspel. Je kunt hiermee beginnen met een klassieke variant, zoals ‘de dokter’, maar je kunt er ook je eigen draai aan geven door een rollenspel te kiezen dat bij jullie aansluit.

8. Breng sexting naar een nieuw level

De ‘wat heb je aan’-appjes kennen we nu wel een keertje, toch? Geef eens een nieuwe laag aan sexting door de dominante partner gedurende de dag te laten beslissen wat de ander moet doen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over kledingkeuze of wat je moet eten tijdens de lunch. Voor iedere niet-opgevolgde regel krijg je ‘s avonds straf.

9. Bind vast, die polsen

Het vastbinden van polsen geeft de dominante partner de ruimte om alles te doen wat hij of zij wil. Je kunt hiervoor natuurlijk handboeien gebruiken, maar een stropdas kan ook goed werken. Let wel op dat er tenminste twee vingers tussen de huid en het stuk stof passen om afknelling te voorkomen. Een beetje pijn is fijn, maar je wilt natuurlijk niet met blauwe handjes uit bed kruipen.

Nu lezen:   SM Rechter (film)
10. Trek iets aan waarin je je sexy voelt

Als jij je sexy voelt in wat je aan hebt, straal je dit ook uit. Wil je het eens anders aanpakken dan je standaard lingeriesetje of hoge hakken, vind je het misschien leuk om eens een korset of iets van latex aan te trekken of een halsband om te doen. Het zijn kleine dingen, maar ze kunnen je BDSM-game naar een heel nieuw level tillen.

Last but not least: wees voorzichtig en let op elkaar

BDSM-spelletjes kun je zo intens of soft maken als je zelf wilt. Omdat het er soms behoorlijk wild aan toe kan gaan is het belangrijk dat je goed op elkaar let. Als je bedpartner aangeeft dat hij of zij zich ergens niet comfortabel bij voelt (bijvoorbeeld door middel van een safe word), stop hier dan ook mee. Daarnaast is het belangrijk ook na de seks met elkaar te praten over wat je fijn vond en wat je volgende keer liever overslaat. Zo leer je elkaar en jezelf nog beter kennen en kun je er de volgende keer nóg meer van genieten.

Bron: NSMBL