Als de een iets wenst waar de ander van walgt

Als de een iets wenst waar de ander van walgt
Photo of an attractive young mixed-race couple in bed. Husband is sitting up in bed with his head in his hands as if upset while wife consoles him; isolated on white.

Mijn vrouw stelt sm voor, maar ik voel daar niets voor. Zij wil afspraken maken met een Meester en zichzelf wentelen in de rol van Slavin. Zij vraagt mij mee te gaan naar een sm-party, maar ik weiger. We hebben altijd goede seks met elkaar gehad. Waarom wil zij meer? Ik kan en wil het niet, maar ik ben er vooral heel erg van geschrokken dat zij die behoefte heeft. Het is moeilijk om erover te praten omdat we loodrecht tegenover elkaar staan.

Misschien is het goed om eerst uit te leggen wat sm eigenlijk is. Sm wordt tegenwoordig ook bdsm genoemd zoals kortgeleden werd beschreven in deze krant. Nogal wat jongeren experimenteren ermee. Bdsm is een samenvoeging van Bondage en Discipline, Dominance en Submission en Sado en Masochisme. In deze kwestie gaat het over dominantie (Dom) en onderdanigheid (Sub) en over sadomasochisme, het plezier beleven aan het pijn doen en het pijn ondergaan.

Lees hier verder

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM