Ari (31) verdient 4700 per maand als professioneel SM-meesteres ‘Ik red huwelijken.’

Ari (31) verdient 4700 per maand als professioneel SM-meesteres ‘Ik red huwelijken.’

Iemand slaan, beledigen of vernederen is strafbaar, behalve in de mysterieuze wereld van de BDSM. Voor de liefhebbers is het vaak meer dan een hobby. Voor de 31-jarige Ari is het zelfs haar werk. De vrouw uit Surrey, Engeland verdient haar brood met het pijnigen en kleineren van mannen. En ja: zij ondergaan het geheel vrijwillig en kreunend van genot.

Araneae ‘Ari’ Mactans heeft in totaal 300.000 euro opgestreken met haar werk als professioneel SM-meesteres, a.k.a. dominatrix. Hoe wórd je nu dominatrix? “Ik ben altijd al open minded en gefascineerd door de fetish scene geweest. Dus toen ik ontdekte dat mannen zich vrijwillig én tegen geld wilden laten slaan, vond ik mijn droomcarrière”, vertelt de roodharige aan een Engelse krant. Dat gebeurde 12 jaar geleden in een club toen een vreemdeling haar vroeg of zij hem wilde slaan met een zweep. “Ik begon lichtjes te slaan op zijn torso. Zodra ik zag dat hij ervan genoot, ging ik er helemaal op in. Ik voelde me meer en meer empowered bij elke zweepslag.”

Nu lezen:   De roddels op het binnenhof: Ed Nijpels

Toen ze 25 jaar was, werd Ari een fulltime SM meesteres en zette haar eigen website op, waar ze zichzelf Domina Araneae noemde. Gauw genoeg ontving ze een storm aan gekke verzoeken van mannen. “Ik ontving een email van een man die wilde dat ik hem verstikte met mijn tenen. Een andere wilde dat ik hem kleineerde. Het klonk bizar, maar wie was ik om te beoordelen?’

“Een dominatrix zijn, kan erg veel voldoening geven. Een paar cliënten zeiden dat ik hun huwelijk heb gered. Ze hadden het nodig om hun fantasieën en fetisjes te uiten, maar dat kon niet bij hun huidige partners”, legt ze uit.

Nu lezen:   Gents ‘broodje aap’ blijkt tóch waar: politie verspreidt compositiebeeld van mysterieuze voetsnuffelaar
Shall I hang you on my cross. Naughty girls and boys get hung and left to dry
4 retweet

Ongeveer twintig cliënten komen maandelijks ‘over de vloer’ bij Ari. Feminisering, worstelen en foot trample (duwen met voeten op lichaamsbeelden) zijn enkele dingen op het ‘menu’ staan. Seks is daar niet eentje van. In al die jaren dat ze dit bijzondere werk doet, heeft ze nog nooit seks gehad met haar cliënten. Haar vriend Kieran, met wie ze vier jaar een relatie heeft, steunt haar werk. “Mijn vrienden en familie gaan er ook prima mee om”, vertelt ze.

De laatste twee jaar is Ari zich gaan specialiseren in voetfetisj. Cliënten met een bijzondere voorliefde voor voeten laten zich graag duwen in het gezicht door haar voeten. Voor sommigen bewaart ze zelf haar zweterige sportsokken, die ze voor 30 euro per paar kan verkopen. Haar favoriete handeling? Dat is ‘ball busting’. Dat is exact wat je denkt. Ze trapt hierbij een man in zijn edele delen. “Wie zou het niet willen doen?” aldus de 31-jarige.

Nu lezen:   Het is International Fetish Day: dit zijn de vreemdste fetisjen

Per maand verdient ze zo’n 4700 euro en sinds de release van de Fifty Shades films is het alleen maar meer geworden. Mannen willen graag door haar geblinddoekt of vastgebonden worden zoals in de film.

“Niet iedereen zal mijn baan goedkeuren. Het is zeker niet je standaard 9 tot 5-baan. Maar ik moet zeggen, met mijn kinky carrière, there’s never a dull day in the office!”

Bron: Ze

Club RopeMarks