Bed and Bondage in Valkenswaard

Bed and Bondage in Valkenswaard

Het Kinky Playhouse aan de Oude Dorpsstraat in Borkel en Schaft opende vorige jaar zijn deuren. Naast de gebruikelijke slaap-, douche- en keukenfaciliteiten kunnen bezoekers gebruikmaken van een speelkamer met een groot stalen speelbed en een kooi met tralies. Ook is er een verrijdbare honden-/slavenkooi met voederbak en hebben gasten er diverse bondage-attributen tot hun beschikking en ander kleiner ‘gereedschap’, zoals dildo’s, buttplugs, zwepen, peddels, lederen kappen, gasmaskers, tepelklemmen, kettingen en katrollen. 

Nu lezen:   Vijftig tinten genot (boek)

Voor een gesprek met de krant voelt de eigenaar niet veel: ‘denk niet dat het een geschikt item is voor het grote publiek’, app’t die als reactie op de vraag om een keer langs te mogen komen voor een verhaal.

Het Kinky Playhouse is een van de acht B&B’s en overnachtingsverblijven die in de afgelopen twee jaar zijn vergund in de gemeente Valkenswaard, veelal in de landelijke omgeving van Borkel en Schaft.   

Nu lezen:   Wanda lepelde viagra door het eten: 'Hij noemde het poging tot doodslag'

De opkomst van B&B’s sluit aan bij de koers die Valkenswaard enkele jaren geleden uitstippelde voor de toekomst. Het dorpsbestuur concludeerde toen al dat het  aanbod van verblijfsrecreatie klein is en wel een impuls kon gebruiken. Toerisme en recreatie kwamen hoog  op de agenda en over het algemeen staat de gemeente in beginsel positief tegenover dit soort initiatieven.    

Nu lezen:   Fetisj: hoe (on)gezond en gevaarlijk is het?

Bron: ED