Bevrijde Ricky Martin komt met ‘erg erotische show’

Bevrijde Ricky Martin komt met ‘erg erotische show’

De M.A.S. World Tour van Ricky Martin (39) geldt voor de zanger als een bevrijding. Het is de eerste keer dat hij optreedt nadat hij uit de kast kwam. En dat belooft een erotisch spektakel te worden.

‘Ik ben blij dat ik niet meer hoef te liegen’, meldt Martin in verschillende media. Daar voegt hij aan toe: ‘Ik vond het vreselijk als mensen me dwongen om voor mijn geaardheid uit te komen’. Met zijn nieuwe wereldtour zegt hij zich eindelijk bevrijd te voelen op het podium, zo schrijft de India Times. ‘Iedereen die naar mijn concert komt zegt zich een beter persoon te voelen na mijn concert.’

Nu lezen:   Fetish friends

De van oorsprong uit Puerto Rico afkomstige zanger belooft met de tour een avond vol soul en seks en vooral allemaal bekende hits als ‘She Bangs’ and ‘Shake your bon-bon’. Volgens The Guardian krijgt het optreden een ‘fetish’ randje, met kettingen, naakt (op beeld) en zelfs een orgie op het podium met de acht dansers. Maar Martin benadrukt ook dat het vooral om een ‘uitbundige’ show gaat.

Bron: AD

Wist je trouwens dat Ricky Martin ook een voetfetish heeft?

  • -advertentie-

    Monique Jarretelset

    Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

    Koop nu voor € 64,95

  • Willekeurig bericht

Linkermenu pictogrammenu