Bij deze winkel vind je zinnenprikkelende erotische kleding

Bij deze winkel vind je zinnenprikkelende erotische kleding

Zelf noemt Wooning zijn assortiment met prachtige merken en unieke designs bijzonder geschikt voor licht erotische feesten. ,,De winkel voorziet in de behoefte van open minded mensen. Tachtig procent van mijn klanten komt van buiten Woerden, uit alle windstreken van het land en zelfs uit Duitsland en België.’’

Aan de wanden rekken vol met latex jurkjes en pakjes in voornamelijk de kleuren zwart en rood, maar ook leren minirokjes en topjes. ‘Bodychains’, ‘wetlook’, kanten en feestkleding completeren het assortiment. Bijpassende pumps met platform en hoge hakken en laarzen maken de look af.

Nu lezen:   4 misverstanden over BDSM ontkracht: “Mensen die het doen hebben net minder psychische problemen”

,,Dit is een 18+ winkel met een ruimte collectie voor vrouwen én mannen.’’ Henk wijst naar de collectie harnassetjes. ,,Deze setjes passen in de Burning Man trend en zijn er in vele verschijningen.’’ De moeite waard is ook de kledinglijn Bizonder van ontwerpster Bianca Wiedijk. ,,Zinnenprikkelend, fetisch en partywear. Echt bijzondere erotische mode waarbij leer prachtig is verwerkt.’’ Sommige ontwerpers bieden een extra service: past een kledingstuk nét niet, dan wordt deze op maat vermaakt.

Nu lezen:   Miss Kaat & Feo - Coming Out

In een afzonderlijke ruimte, de Secret Area, is plaatsgemaakt voor de pleasure toys. Hier kunnen mensen op hun gemak iets uitzoeken.

Henk benadrukt dat iedereen van 18 jaar of ouder vrij mag rondkijken in zijn winkel. ,,Het moet een feestje zijn om hier je outfit aan te schaffen. Hier neem je de tijd voor. Natuurlijk is er koffie, thee en een frisje.’’

Nu lezen:   Afhankelijkheid of verslaving?

Naast deze winkel heeft hij nog een bedrijf van heel andere orde: een evenementenbureau en verhuurbedrijf. De grotere festivals, zoals Wasteland Summerfest en Summerlake zorgen daarbij voor extra inkomsten.

De winkel is van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.30 uur geopend en op vrijdagavond tot 21.00 uur.

www.SublieM.nl

Bron: AD