Bondage in de praktijk: touwkorset

Bondage in de praktijk: touwkorset

Veel mensen, niet alleen SM-ers, vinden het leuk om met bondage te spelen. Het kan best opwindend zijn om door je vriendin met fluffy boeien aan het bed geketend te worden, waarna zij haar heerlijk gang met jou kan gaan! Om je bezig te houden met bondage hoef je zeker geen dure spullen aan te schaffen, sjaaltjes of riemen of andere dingen die je in huis hebt liggen zijn voldoende.

Hoe maak je de ander los?

De belangrijkste vraag bij bondage is: hoe maak ik dit weer los? Misschien ben je er niet zo mee bezig wanneer je spannende seks aan het hebben bent en de boel wat kinky wilt maken door je vriendin met haar panty vast te zetten. Maar uiteindelijk moet ze weer los, misschien zelfs heel snel. Er kan vanalles gebeuren, misschien staat ineens je moeder aan de deur of belt een vriendin met een dringende zaak. Het kan ook gebeuren dat de bondage pijn gaat doen. Te strakke bondages kunnen je lichaam beschadigen, en soms besluit je lijf plotsklaps dat het genoeg is. Zorg dus dat je weet hoe je iemand weer vrij krijgt vóór je diegene vast zet.

Nu lezen:   Domina Kate & Illucia

Als je speelt met touw, sjaaltjes, panty’s en dergelijke is het zinnig om een verbandschaar of rescue hook in de buurt te hebben liggen. Een schaar is niet handig, want voor je het weet knip je in je geliefde! Zo duur is een verbandschaar of rescue hook niet, dus schaf er eentje aan.

Nu lezen:   Verboden reclame: vader en moeder in rubber

Touwbondage

Als de experimenten met sjaals en boeien je bevallen, kun je ervoor kiezen om je te gaan verdiepen in touwbondages. Het leuke hiervan is dat het ontzettend flexibel is, je kunt er bijna alles mee doen wat je kunt bedenken! Daarnaast kan touw je helpen om de boel daadwerkelijk vast te zetten, is het makkelijker los te halen dan dingen als een nylon kous, en je kunt er ook nog eens je creatieve ei in kwijt.

Nu lezen:   Jong en kinky

Meer weten over bondage? Check: Marijkes Praktijken

Left Menu Icon