Celstraf voor zestiger die klanten tijdens seksfeestjes drugs laat gebruiken

Celstraf voor zestiger die klanten tijdens seksfeestjes drugs laat gebruiken

Een zestiger uit Balen die seksfeestjes organiseerde in zijn woning en ook verdovende middelen aanbood, is door de rechtbank veroordeeld tot drie maanden cel en een boete. De politie vond ook een verboden stroomstootwapen terug.

De bal ging aan het rollen nadat L.V.D. (64) uit Balen in 2022 op een website reclame voor BDSM-feestjes in zijn woning maakte. De politie viel op 17 december 2022 binnen in het pand en trof daar twee kleine flacons met fluorketamine, verboden geneesmiddelen en een stroomstootwapen aan. 

Nu lezen:   Maastrichtse bidprentjesfetisjist vrijgesproken: geen bewijs

De man verklaarde tijdens het onderzoek dat hij de middelen in huis had gehaald voor zijn klanten om hen relaxed te laten voelen. Hij kocht volgens het parket het stroomstootwapen aan in een dierenwinkel met de bedoeling om het te gebruiken tijdens de seksfeestjes.

De rechtbank heeft de man veroordeeld voor het bezit van verdovende middelen en een verboden wapen en voor het vergemakkelijken van het gebruik van drugs door het verschaffen van een lokaal. Hij kreeg uiteindelijk een celstraf van drie maanden en een boete van 8.000 euro. Het Openbaar Ministerie had vorige maand een celstraf van twaalf maanden gevraagd.(bvdl)

Nu lezen:   Bondage in de praktijk: touwkorset

Bron: GVA, januari 2024