Clair houdt van bdsm en haar kinderen van 18 en 20 weten dat

Clair houdt van bdsm en haar kinderen van 18 en 20 weten dat

‘Ik ken mijn man al vanaf mijn zeventiende. We hebben het altijd fijn gehad, maar op seksueel gebied miste ik iets. Ik raakte nooit écht opgewonden. Daarom kwam Bas op een dag thuis met een kamasoetra-platenboek. Op een van die afbeeldingen van standjes stond een vrouw die vastgebonden lag aan een bed. Daar voelde ik wél iets bij.

Toch duurde het nog een tijd voordat ik ontdekte dat bdsm me opwindt. Pas toen ik 37 was ging ik op internet op onderzoek uit. Ik kwam erachter dat niet alleen bondage me aantrok, maar dat ik ook iets voelde voor de hardere vormen van bdsm. Denk aan zweepslagen incasseren of opdrachten krijgen. Het was snel duidelijk dat Bas daarin niet mijn partner zou zijn; hij heeft er niets mee.

Nu lezen:   Bert Wibo - Massad

Hij vond het wel goed dat ik reageerde op een online-contactadvertentie. Dat deed ik, op de laatste dag van 2010. Sindsdien heb ik een ‘meester’. Ik zie hem zo’n twee keer per jaar. Dan huren we een ruimte voor een paar uur en bepaalt hij wat ik draag en wat we doen. De ene keer gebruiken we de strokenzweep, een andere keer tepelklemmen. Soms doen we een rollenspel, waarbij je kunt denken aan een hond die aan de voeten van zijn baasje ligt. En hij bepaalt of en hoe ik tot een hoogtepunt kom.

Ik ben dankbaar dat Bas me dit gunt. Ik heb me lang voor mijn gevoelens geschaamd, ik ging eronder gebukt. Waarom kon ik niet genieten van gewone seks? Het is een jarenlang gevecht geweest om mijn voorkeuren te accepteren. Ik heb er zelfs met mijn huisarts over gesproken. Die deed me inzien hoe bijzonder het is dat mijn man er oké mee is en adviseerde me om van mijn twee werelden één geheel te maken.

Nu lezen:   SM als Therapie

Maar met voorkeur voor bdsm is loop je niet te koop. Tegen mijn kinderen heb ik weleens losgelaten dat ik van kinky houd. Zij zijn heel open over seksualiteit. Toen mijn oudste dochter van tweeëntwintig aangaf dat ze dat ook wel interessant vindt, heb ik haar verwezen naar een site. De volgende dag vroeg ze: ‘Mam, heb jij een boek geschreven?’ Ze had een – anoniem – interview op die site gelezen, en daar herkende ze me in. Ik heb inderdaad met mijn meester een boek geschreven: 99 zweepslagen. Kort daarop heb ik het mijn kinderen van twintig en achttien verteld; ook zij veroordeelden me niet. Ik vond het een opluchting erover te kunnen vertellen. Details deel ik niet, maar in grote lijnen weten ze hoe mijn seksleven eruitziet.

Nu lezen:   Envy (22) is dominatrix: 'Ik verdiende 900 euro door iemands uit te schelden'

Het liefst had ik binnen mijn huwelijk geëxperimenteerd, maar Bas houdt er nu eenmaal niet van. Het klinkt misschien gek, maar het feit dat we elkaar vrijheid geven, heeft onze relatie nog sterker gemaakt. Bas spreekt af en toe met iemand af en gaat weleens naar een parenclub. Dat vind ik prima. Zijn fantasie is niet mijn fantasie, en de mijne niet de zijne. Maar het is bevrijdend dat ze er beide mogen zijn.’

Bron: Brabants Dagblad

Club RopeMarks