De HoerBurgerBeweging van Miss Whiplash

De HoerBurgerBeweging van Miss Whiplash

Wij hebben Caroline van der Plas, maar in Engeland hadden ze precies dertig jaar geleden Miss Whiplash, ook wel bekend als Lindi St. Clair (maar volgens haar moeder geboren als Marian Akin). Een dame met veel namen, maar met nog veel meer verhalen en avonturen. Ze had een goedlopend bordeel in Londen waar leden van het Britse Lagerhuis geregeld de deur platliepen en waar ze zoveel politiek-gevoelige informatie te weten kwam dat ze in 1988 zelf ook maar een politieke partij begon: de Corrective Party, ‘om het hele systeem te corrigeren met radicale veranderingen en nieuwe ideeën’. Haar stokpaardje? Geen boeren maar hoeren, want haar enige speerpunten waren het legaliseren van prostitutie en pornografie en ‘het verbeteren van arbeidsvoorwaarden voor hoeren’, zoals wij destijds schreven. Leverde dat stemmen op? Zo goed als geen.

Nu lezen:   Ruim helft ouders wil geen bdsm’er als babysitter

Maar aan aandacht geen gebrek natuurlijk, zeker niet toen zij in 1993 haar biografie It’s Only A Game lanceerde en een boekje opendeed over haar ‘House of Fetish and Fantasy’ waar ze naar eigen zeggen ‘tienduizenden mannen’ had behaagd, waaronder 252 politici. “De meest onsmakelijke van al mijn politieke vriendjes is wel ‘Stinkbom’,” schreef ze. Volgens haar was hij ‘het absolute toppunt van gebrek aan hygiëne’: “Onder zijn tip-top gestreken parlementaire pak walmden zijn oksels en ondergoed mij tegemoet. Daarom gebruikte ik een agressief ogende plantenspuit die ik vulde met het allersterkste luchtje dat ik kon vinden. Als ik bovenop hem zat, richtte ik het ding op hem en riep: Jij smerig insect! Ik ga je vernietigen met deze insecticide! ‘Stinkbom’ vond het geweldig, want hij wilde niets liever dan vernederd worden.”

Nu lezen:   Skelet van ‘mislukte Houdini’ vastgeketend aan boom gevonden, twee jaar nadat man vermist raakte

Andere politici ‘martelde’ ze in haar ‘kannibalenkamer’ die was ingericht als een jungle, met gigantische planten, lianen en een groot bubbelbad waar andere naakte vrouwen omheen dansten bij wijze van voodooceremonie. Dat bubbelbad was de zogenaamde ‘kookpot’ waar de gewillige politici in moesten. Lindi: “Daar dreven zelfs uien, wortelen en kruiden in. Dan riep ik: Eerst kook ik je, daarna eet ik je op! Daar werden ze wel opgewonden van ja, want het bad bubbelde behoorlijk.”

Het was zelfs zo erg dat sommige parlementsleden haar geld toestopten om de handtas van premier Margaret Thatcher te kopen toen die werd geveild. Zodat Lindi hen daarmee kon afranselen als ze perverse spelletjes deden. In veel ogen was Thatcher, The Iron Lady, namelijk ‘de ultieme meesteres’. Lindi: “Er waren er zelfs bij die mij vroegen om een Thatcher-masker te dragen als ik hen te grazen nam met een zweep.” Vragen die wij ons nu stellen zijn: tovert Caroline van der Plas het Torentje ook om tot kannibalenkamer als zij over een tijdje de Tweede Kamerverkiezingen wint? Stopt ze Mark Rutte dan ook in een ‘kookpot’? En wie is onze eigen ‘Stinkbom’? Uw geheel vrijblijvende tips zijn van harte welkom.

Nu lezen:   Eis: 5 jaar cel voor seksueel misbruik kind (8) binnen SM-relatie

Bron: Panorama 2023

Club RopeMarks