De Nederlandsche Bank heeft sm-meesteres Conchita terecht gewipt

De Nederlandsche Bank heeft sm-meesteres Conchita terecht gewipt

De Nederlandsche Bank heeft de toezichthouder die wereldwijd bekend werd als Conchita van der Waal terecht ontslagen. Zelfs toen de toezichthouder haar argument dat ze geen hoer was, maar slechts ‘een fantasiewereld’ had geschapen niet direct kon ontkrachten. Pikant detail: Quote sprak met meerdere mannen die beweren wel degelijk voor haar vleselijke diensten te hebben betaald.

Nu lezen:   Beginners handboek: bondage voor dummies

Ja, de vrouw die zich op het internet Conchita van der Waal noemde kan net als haar man worden aangemerkt als swinger. Maar dat ze zichzelf prostitueerde is een verzinsel, een onderdeel van een prikkelende fantasie. Dat was de kern van het betoog waarmee de vrouw de rechtbank in Amsterdam probeerde te bewegen haar een ontslagvergoeding van ruim €220 duizend euro toe te kennen.

Nu lezen:   'Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik SM lekker vind'

De rechtbank oordeelde dat als er al uitsluitend sprake was van fantasie, anderen nog altijd konden denken dat ze zich wel degelijk als prostituee verhuurde. Ze had immers onder andere een site gemaakt, waarop ze haar diensten aanbood, en waarop ze aangaf dat het wat haar betreft niet kinky genoeg kan zijn…

Nu lezen:   Dominante Moira zorgt dat iedereen weer aan zijn trekken komt

Lees verder op Quote

  • FetishstudioKinkWebcam

Linkermenu pictogramRecente berichten