De Nederlandsche Bank heeft sm-meesteres Conchita terecht gewipt

De Nederlandsche Bank heeft sm-meesteres Conchita terecht gewipt

De Nederlandsche Bank heeft de toezichthouder die wereldwijd bekend werd als Conchita van der Waal terecht ontslagen. Zelfs toen de toezichthouder haar argument dat ze geen hoer was, maar slechts ‘een fantasiewereld’ had geschapen niet direct kon ontkrachten. Pikant detail: Quote sprak met meerdere mannen die beweren wel degelijk voor haar vleselijke diensten te hebben betaald.

Ja, de vrouw die zich op het internet Conchita van der Waal noemde kan net als haar man worden aangemerkt als swinger. Maar dat ze zichzelf prostitueerde is een verzinsel, een onderdeel van een prikkelende fantasie. Dat was de kern van het betoog waarmee de vrouw de rechtbank in Amsterdam probeerde te bewegen haar een ontslagvergoeding van ruim €220 duizend euro toe te kennen.

Nu lezen:   Kim Petras en Nicki Minaj gaan voor femdom

De rechtbank oordeelde dat als er al uitsluitend sprake was van fantasie, anderen nog altijd konden denken dat ze zich wel degelijk als prostituee verhuurde. Ze had immers onder andere een site gemaakt, waarop ze haar diensten aanbood, en waarop ze aangaf dat het wat haar betreft niet kinky genoeg kan zijn…

En die reputatieschade ontstond inderdaad. Nadat wij half april onthulden wat er speelde, ging het nieuws de hele wereld over. Vooral het feit dat de toezichthouder, die onder andere in nauw contact stond met de Fiod en het OM, met een SS-pet op het hoofd poseerde intrigeerde, van China tot aan Peru. En dat leverde de organisatie die als belangrijkste taak heeft de integriteit van de financiële wereld in de gaten te houden, inderdaad weinig goeds op, zo erkende DNB-directeur Frank Elderson.

Nu lezen:   Het ABC van BDSM (deel-2)

Na publicatie van ons 8 pagina’s tellende verhaal (€) hebben zich bij Quote verschillende mannen gemeld die verklaarden wel degelijk geld voor haar fysieke diensten te hebben betaald. Een van hen verspreidde zelfs een video, die in haar bed geschoten was. Hij vertelde ons erbij dat Conchita weliswaar duur was, maar het geld ook meer dan waard. Een andere ervaringsdeskundige meldde ons vrij recent nog dat ze onder de vleugels van een vriendin nog steeds geboekt kan worden, ook al was ze ten tijde van de rechtszaak kennelijk arbeidsongeschikt. Uit het vonnis blijkt dat de gemeente Amsterdam toendertijd nog steeds onderzoek deed naar de verdenking dat ze in een van haar panden een illegaal seksbedrijf runde.

Nu lezen:   Angélique, marquise des Anges -film

Bron: Quote , 15 augustus 2015

Miss Nica Nordic Fetishclips