De zes beste kinky dating-apps

De zes beste kinky dating-apps

Een kink wordt over het algemeen gedefinieerd als een handeling of verlangen dat buiten de algemeen aanvaarde normale ideeën van vanille seksuele praktijken valt – alles van verstikking tot BDSM (bondage / discipline, domineren / onderdanig, sadomasochisme / masochisme), tot cuckolding, voetfetisjen , watersporten , bondage en meer. En zoals je kunt zien, zijn er heel veel elementen die binnen dat seksuele kader vallen.

Hoewel de meeste mensen toegeven dat ze zich weleens hebben hebben bezig gehouden met vorm van BDSM-spel, blijft er nog steeds een maatschappelijk stigma en schaamte bestaan. En dit zou niet hoeven, omdat seksueel avontuurlijk zijn (op wat voor manier dan ook) volkomen gezond en normaal is. Sterker nog, eigenlijk zou er meer stimulans moeten zijn om prioriteit te geven aan uw plezier en wat goed voor u voelt.

Dus als je je seksuele smaak wilt uitbreiden – of gewoon wilt zien wat er allemaal is – is het soms de beste en gemakkelijkste manier om een dating-app te gebruiken. En of je nu gewoon je online datingspel wilt opfleuren of al een echte meester bent in BDSM-praktijken, hier zijn zes kinky apps om je ervaring een vliegende start te geven.

Nu lezen:   Minister Japan in opspraak om bezoek SM-club

Onthoud gewoon dat bij alle vormen van seksueel contact (kink of vanille) toestemming altijd verplicht is. Net als bij het aangaan van een nieuwe seksuele ervaring, is het een must om uw grenzen en harde grenzen te communiceren voordat u begint .

1. FetLife

Als het gaat om het verkennen van BDSM en kink in het algemeen, is FetLife de aangewezen plek voor dit soort activiteiten. (Het in Canada gevestigde bedrijf beschrijft zichzelf letterlijk als “Facebook maar gerund door kinky mensen”.)

Net als bij andere sociale mediaplatforms kunnen gebruikers profielen maken, andere leden communiceren en ‘Vriendschapen’, foto’s, video’s en statusupdates posten en lid worden van meer specifieke groepen op basis van seksuele interesses en knikken. Vertrouw me als ik zeg dat de gratis website je echt in staat stelt om te voorzien in je kinkervaring en precies te vinden wat je zoekt – wat dat ook mag zijn.

2. Kinkoo

Als u op zoek bent naar een dating app meer fetish -specifieke (denk aan voeten , voyeurisme , exhibitionisme , enz.), Kan Kinkoo het beste voor u zijn. In je profiel kun je aangeven waar je naar op zoek bent en hoe je jezelf zou omschrijven, bijvoorbeeld of je meer onderdanig of dominant bent. Match gratis met mensen over de hele wereld of upgrade naar het VIP-lidmaatschap voor $ 16 per maand.

3. Whiplr

Oké, dus de app is behoorlijk slim – ik bedoel, de naam verhult niet precies waar de app voor bedoeld is, lol. Maar zodra u zich aanmeldt, kunnen gebruikers kiezen uit een lijst van meer dan 230 kinks (230!) Om aan hun profiel toe te voegen. De gratis app bevat ook een chat-, video- en oproepcomponent, vergelijkbaar met wat je kunt ervaren op een meer reguliere dating-app. Gebruik het om een ​​virtueel speelkameraadje te vinden of om met andere kinky mensen over de hele wereld te praten.

4. KinkD

Een andere app gericht op de fetisjgemeenschap, Kink D, is een super sekspositieve ruimte voor mensen die willen ontdekken. Of je nu van BDSM, voetfetisjen of wat dan ook houdt, de kans is groot dat je hier een gewillige partner zult vinden. Het is gratis te downloaden, heeft een super gebruiksvriendelijke interface en kan je helpen om overal in contact te komen met singles.

5. Kinki

Kinki is er trots op super inclusief te zijn, vooral voor mensen buiten de LGBTQ + -gemeenschap. De app, die $ 12 per maand kost, geeft je een scala aan opties om uit te kiezen in termen van beide fetisjen en wat je zoekt (of het nu gaat om een ​​lange, korte termijn of gewoon een aansluiting). verifieert de accounts van mensen, geeft u filters om op locatie te zoeken en stelt u ook in staat om foto’s van mensen leuk te vinden.

6. Feeld

Dit platform biedt tal van mogelijkheden voor genderidentiteit en seksuele geaardheid. En hoewel Feeld vooral geroezemoes heeft gekregen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in trio’s , is het ook supervriendelijk voor mensen in polyamoreuze relaties of op zoek naar een meer knikvriendelijke levensstijl. Als je gewoon even wilt proeven aan BDSM , is deze gratis app een geweldige sekspositieve plek om te beginnen.

Bron: Cosmopilotan (13 november, 2020)

Sadist

BDSM