Duitse psychopaat ging na moord en verkrachting met auto van slachtoffer naar nieuwe date

Duitse psychopaat ging na moord en verkrachting met auto van slachtoffer naar nieuwe date

Pascal A. (22) mag van de rechter in Aken nooit meer vrijkomen. De als psychopaat omschreven Duitser heeft volgens justitie in Baesweiler een vrouw verkracht en vermoord. Hij bleek daarna niet voldaan.

Begin mei 2021 kwam het tot seks tussen Pascal A. en de 20-jarige vrouw. Beiden zouden actief zijn in de bdsm-scene (mensen met een voorkeur voor bondage, dominantie, sadisme en masochisme). Doorgaans is dat een bijzonder veilige gemeenschap waar duidelijke afspraken gelden.

A. maakte misbruik van het vertrouwen. Nadat de inwoonster van Baesweiler zich in haar appartement had laten vastbinden, vergreep hij zich aan haar. Hij wurgde de vrouw en zou haar na haar dood wederom hebben verkracht.

Nu lezen:   NTR woedend om uitlekken privéleven porno-Pino

Daarna nam hij volgens justitie via een datingapp contact op met andere vrouwen. A. maakte een afspraak in het 180 kilometer verderop gelegen Ahlen. Om daar te komen, gebruikte hij de auto van zijn slachtoffer. Hij zou spullen uit de woning in Baesweiler hebben meegenomen.

De rechter acht bewezen dat sprake was van moord en verkrachting. Het slachtoffer vocht minutenlang voor haar leven terwijl haar handen en benen waren gekneveld. A. beweerde te laat te hebben gemerkt dat ze niet kon ademen.

Nu lezen:   Voetfetish & seks

Bij de politie legde de verdachte een gevoelloze verklaring af. Hij zou op zoek zijn geweest naar iets om de knevels los te krijgen. „Klotewerk verricht”, noemde hij de dood van de vrouw.

Een ex-vriendin van de verdachte legde tijdens de rechtszaak een belastende verklaring af. „Hij negeerde mijn schreeuw als ik niet kon ademen. Hij had er plezier in.”

Nu lezen:   Jeanet Manders

Pascal A. wordt gezien als een gevaar voor de samenleving. Een seksueel roofdier, een sadist en psychopaat. De rechtbank heeft om die reden behalve een levenslange straf ook voorwaarden opgelegd.

In Duitsland kan bij levenslang al na 15 jaar om vrijheid worden verzocht. Bij A. geldt dat na afloop van zijn celstraf psychiaters oordelen of er nog gevaar is voor de samenleving. Dat kan betekenen dat de verdachte nooit meer vrijkomt.

Bron: Telegraaf

Club RopeMarks