Een middagje naalden prikken met sadist en bdsm’er Hans

Een middagje naalden prikken met sadist en bdsm’er Hans

De eerste keer dat ik doodsangsten uitstond was toen ik een spuitje moest krijgen tegen hepatitis B. Ik was vijf, en op het moment dat ik die reusachtige naald zag heb ik een gat gegild in de trommelvliezen van de arts. Hoewel ik twintig jaar ouder ben, krijg ik nog altijd kletsnatte oksels van naalden.

Nu lezen:   LockTober & (geen) seks

Als ik op de fetisjsite Fetlife lees dat er een fetisj bestaat waarbij mensen zich vrijwillig laten prikken met naalden ben ik in de war. Hoezo is dit in hemelsnaam lekker? Wie doet dit? En waarom precies? Op de site lees ik dat er binnenkort een cursus ‘needleplay’ is in Amsterdam. Je kan daar niet alleen leren hoe je elkaar geil prikt, je kan er ook je angst voor naalden overwinnen. Het lijkt me een ideaal moment om me te verdiepen in de wereld van needleplay, en mijn persoonlijke angst voor eens en voor altijd de kop in te drukken.

Nu lezen:   Jongen (10) moest blote stiefvader slaan van moeder

Als ik een berichtje stuur naar BDSM-specialist en workshopdocent Hans (57), antwoordt hij direct dat-ie me een privéles kan geven in zijn woonboot. Het zweet druppelt over mijn rug, de vijfjarige in me protesteert.

Lees verder op VICE