Elize wordt gedomineerd: ‘normaal val ik op vanillejongens’

Elize wordt gedomineerd: ‘normaal val ik op vanillejongens’

Elize (34) werkt als psycholoog, woont alleen en heeft geen kinderen. De vriendjes die Elize voorstelt aan haar ouders noemt ze betrouwbare, lieve ‘vanillejongens’. Niet bepaald het type dat domineert. “Op mijn werk vertel ik de hele dag hoe mensen hun leven moeten leiden. Maar ook in relaties merkte ik vaak dat ik de baas ben. Ik was toe aan iemand die mij een keer op m’n plek zette.”

Nu lezen:   Morning yoga is perfect for good health

En dus gaat Elize anderhalf jaar geleden op zoek naar iets nieuws. Ze maakt een Tinderprofiel met onherkenbare foto’s en een duidelijk verzoek: ‘Ik zoek iemand die me aankan. Die me op mijn plek kan zetten als het nodig is, niet op zoek is naar een relatie en houdt van kinky sex.’ Waarom Tinder? “De BDSM-platformen vond ik te heftig en in de kroeg kun je niet ruiken of iemand je goed te grazen kan nemen…”

Nu lezen:   SM op kantoor

Lees verder op Linda

Miss Nica Nordic Fetishclips

Left Menu Icon