Elize wordt gedomineerd: ‘normaal val ik op vanillejongens’

Elize wordt gedomineerd: ‘normaal val ik op vanillejongens’

Elize (34) werkt als psycholoog, woont alleen en heeft geen kinderen. De vriendjes die Elize voorstelt aan haar ouders noemt ze betrouwbare, lieve ‘vanillejongens’. Niet bepaald het type dat domineert. “Op mijn werk vertel ik de hele dag hoe mensen hun leven moeten leiden. Maar ook in relaties merkte ik vaak dat ik de baas ben. Ik was toe aan iemand die mij een keer op m’n plek zette.”

En dus gaat Elize anderhalf jaar geleden op zoek naar iets nieuws. Ze maakt een Tinderprofiel met onherkenbare foto’s en een duidelijk verzoek: ‘Ik zoek iemand die me aankan. Die me op mijn plek kan zetten als het nodig is, niet op zoek is naar een relatie en houdt van kinky sex.’ Waarom Tinder? “De BDSM-platformen vond ik te heftig en in de kroeg kun je niet ruiken of iemand je goed te grazen kan nemen…”

Nu lezen:   Een kijkje in de luxe wereld van BDSM

Toch blijkt een geschikte dominator vinden nog niet zo eenvoudig. “De mannen die op mijn verzoek afkwamen waren nou niet bepaald de knappe, frisse types die met een cocktail in de hand poseren op het strand van Ibiza. Gaandeweg heb ik geleerd dat het daar niet om draait. Het gaat écht alleen om sex.”

Na wat heen en weer geswipe heeft Elize een match. Om te peilen of Elizes match – een heavy metal type – inderdaad een doorgewinterde dominator is spreken de twee eerst af in een café. “Al gauw werd duidelijk dat hij geen groentje was. Toen ik hem vroeg wat hij allemaal met me van plan was, stond hij op, pakte mijn lange haar en zei met een stalen blik: ‘Ik trek je eerst aan je haren de tent uit.’ Mijn wangen kleurden rood. Eindelijk was iemand de baas over mij.”

Nu lezen:   SM-Meesteres blijkt man

Een dag na de ontmoeting gaat Elize langs bij haar dominator om de sfeer te proeven. “Met een kop thee in onze handen spraken we codewoorden af. Oranje betekent pijn en rood onmiddellijk stoppen. Om nog meer in de sfeer te komen, kreeg ik een rondleiding en werd geïntroduceerd aan zijn collectie blinddoeken, touwen, zwepen en haken aan het plafond.”

Het idee van totale overgave vindt Elize zo opwindend dat ze nog geen uur later geblinddoekt, vastgebonden aan het plafond hangt. “Met een bal in mijn mond voelde ik de vibrator plagend langs mijn dijen glijden. Ik spatte bijna uiteen van geiligheid, maar klaarkomen werd me door mijn dominator door middel van zweepslagen ten strengste verboden.” Na de tweeëneenhalf uur durende sessie komt Elize heftiger klaar dan ooit te voren. “De combinatie van verlangen, opwinding en angst zorgde voor kippenvel over mijn hele lichaam.”

Nu lezen:   Elektricien castreerde mannen op keukentafel: ’Er was vraag naar’

Toch heeft Elize haar wilde afspraakjes met haar dominator inmiddels verruild voor huis-tuin-en-keuken-sex met een ‘vanillejongen’. “Natuurlijk kan ik tegen mijn scharrel zeggen dat ik van kinky houd, maar zo kinky als ik het wil kan hij niet evenaren. Dat zit in iemands persoonlijkheid of niet.”

Elize kan zich goed voorstellen dat als deze scharrel uitloopt op een relatie en – zoals iedere relatie  uiteindelijk in een sleur komt – ze haar verlangen toch zal moeten delen. “Want de rest van mijn leven niet meer gedomineerd worden, dat is voor mij geen optie.”

Bron: Linda

Miss Nica Nordic Fetishclips