Gaan we het virus te lijf met een fetisj juist nu het gevaarlijker wordt?

Gaan we het virus te lijf met een fetisj juist nu het gevaarlijker wordt?

De kans is groot dat de Tweede Kamer deze woensdag al een wetsvoorstel bereikt om de avondklok beter in het pakket maatregelen tegen het coronavirus te verankeren. Het moet en het zal strafbaar blijven als een burger zich zonder hond of vergunning tussen 21.00 en 04.30 uur op straat begeeft.

Deze ijver is zorgelijk. Tot nog toe hebben de gedingen rond de avondklok vooral de gedachte achtergelaten dat er op het effect van dit middel geen peil te trekken valt. Jaap van Dissel noch de advocaat van de staat konden berekeningen voorleggen waaruit blijkt dat het aantal besmettingen door die avondklok alléén substantieel terugloopt. Zij konden dat alleen over een pakket van maatregelen of over de combinatie van avondklok en beperking van het bezoek aan huishoudens. Essentieel zijn echter onweerlegbare gegevens over de werking van de avondklok alleen. De handhaving vreet immers energie en menskracht die wellicht beter voor andere maatregelen kan worden ingezet.

Nu lezen:   BDSM Food Porn Star

Lees verder op Joop

 • -advertentie-

  Monique Jarretelset

  Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

  Koop nu voor € 64,95

  • Lady Fabiola Fatale

   Intervieuw met Lady Fabiola Fatale. Haar website: ladyfatale.com Sinquest Lees verder

  • Lekker even doen alsof je een hondje bent

   Op zijn Instagram-account poseert Pup Kodi, zoals de puppynaam van de 26-jarige luidt, met een neopreen masker met hondensnuit en -oortjes, en in een kort latex broekje en een strak latex shirtje of een tuigje. Op zijn rechterschouder heeft hij… Lees verder

  • BELGISCHE RECHTER

   De rechtbank van Antwerpen heeft een 52-jarige Belgische rechter veroordeeld tot één jaar voorwaardelijke gevangenisstraf voor sado-masochistische seks met zijn echtgenote. Bovendien verliest de Mechelse rechter voor vijf jaar zijn burgerrechten met als gevolg dat hij uit zijn ambt wordt… Lees verder

Linkermenu pictogrammenu