Hoe gaat het nu met Maya, de Rotterdamse SM-meesteres?

Hoe gaat het nu met Maya, de Rotterdamse SM-meesteres?

Maya leeft er in ieder geval goed van. De Rotterdamse is SM-meesteres en ontvangt al vele jaren klanten van diverse pluimage. Op haar 16e verlaat zij het ouderlijk huis in Maassluis om prostituee te worden. Ze is nu 41 en zit dus 25 jaar in het vak. Dat jubileum wordt gevierd met een boek, getiteld Alles wat God verboden heeft.

“Iemand met een liefdevolle, warme jeugd belandt niet zo snel in de prostitutie. Natuurlijk is er een correlatie.” Ze gaat eerst naar Leeuwarden, dan naar Groningen. “Achter elk raam in Nederland heb ik wel eens gezeten.”

Nu lezen:   Jurre als BDSM-slaaf

Maya verdient goed, soms 2000 gulden op een dag. Sommige klanten vragen al SM-acts van haar en dat doet haar besluiten de overstap te maken. Of, zoals zij treffend in het boek schrijft: “Ik gaf het pijpen aan Maarten”…. “Ik werd eigen baas, volledig onafhankelijk. Een groot verschil met prostituee als je het verdiende geld moet afstaan aan je pooier.”

Haar huidige klanten hebben uiteenlopende wensen. Zoals de ‘slaaf’ die het liefst een condoom met zout draagt en droomt van een wattenstaafje gedrenkt in sambal, dat in zijn plasbuis moet worden gestopt. Of die CEO van een winkelketen die speelt dat hij een kip is. “Hij krijgt dan een hardgekookt ei in zijn anus, tokt en poept hem eruit. Kijk, zo’n man heeft dagelijks een grote verantwoording, hij beslist over veel mensen. Die wil het af en toe loslaten of omdraaien.”

Nu lezen:   Ex-bdsm-partner van helikopterbruid getuigt: “Voor de feiten zijn alle betrokkenen verantwoordelijk."

Maya heeft nog een andere verklaring voor de aantrekkelijkheid van SM: “Pijn drukt andere problemen weg. Sommige mensen hebben zoveel in hun hoofd, door de SM zijn ze dat dan even de baas.” De Rotterdamse meesteres ziet zichzelf in die gevallen als een halve dokter.”Heel veel klanten voelen zich na een sessie helemaal weer het mannetje en zijn hun stress kwijt.”

Nu lezen:   Maria Alive: “Sommige mensen vinden het heel erg geil als je benadrukt dat ze in poep veranderen”

Lees hier haar boek

Bron: Rijnmond

Left Menu Icon