‘Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik SM lekker vind’

‘Ik zal nooit aan een vriendin bekennen dat ik SM lekker vind’

Overdag zijn het brave moeders met keurige banen, ’s avonds trekken ze hun speelpakjes aan. “Overdag ben ik de spil van het gezin: ik verzorg de kinderen, doe het huishouden en help Dornan met de administratie. ’s Avonds vind ik het heerlijk als hij de macht overneemt.”

Tina (26), postbezorgster, woont samen met Dornan en heeft een zoon van 5 en een dochter van anderhalf.

“Aan de muur hangen posters van Fifty Shades of Grey en ik draag kleine handboeioorbellen, maar verder kun je aan ons niet zien dat we van SM houden. Zeven jaar geleden stapten we voor het eerst een seksshop binnen.

Nu lezen:   Vicky doet aan BDSM: 'De pijn is opwindend'

Lees verder op Kekmama

Club RopeMarks

Left Menu Icon