‘In dit hapje uitgekauwde hamburger zat alles waar ik als klein meisje onbewust naar verlangde’

‘In dit hapje uitgekauwde hamburger zat alles waar ik als klein meisje onbewust naar verlangde’

Als Chantal uit nieuwsgierigheid een fetisjfeestje bezoekt, raakt ze dusdanig geprikkeld dat ze zich verder gaat verdiepen in BDSM. Er gaat een wereld voor haar open.

Chantal (43): ‘Een jaar of elf geleden ging ik samen met een vriendin naar een fetisjfeestje. Een beetje lacherig kwamen we binnen, ik met een zweepje in mijn hand. De sfeer was een beetje girls on a mission, we waren nieuwsgierig en wilden gewoon een leuke avond. Dat BDSM – bondage en discipline, dominantie en submissie, sadisme en masochisme – een ding was, wist ik niet. Binnen liepen mannen en vrouwen die allemaal erg veel aandacht hadden besteed aan hun outfit. Er waren er die in latex en leer gekleed gingen. Anderen droegen maskers of lange pruiken en weer anderen een broek met een groot gat ter hoogte van hun billen. Sommigen gingen gebukt voor me staan, en nodigden me uit een pets op hun bil te geven met mijn gloednieuwe zweepje.

Nu lezen:   Feestje van de dag: zweep, flogger en cat o' nine

Lees verder op Volkskrant 18 juni 2022