Jennifer heeft diverse seksfantasieën

Jennifer heeft diverse seksfantasieën

„Ik heb inmiddels de meest uiteenlopende fantasieën op seksgebied gehad. Ze komen en gaan een beetje. Er zijn zaken waar ik al jaren opgewonden van kan worden, maar er zijn ook fantasieën die ik maar eventjes heb, die zijn dan bijvoorbeeld getriggerd door porno of iets wat ik online toevallig tegenkom.”

„Mijn eerste fantasie had ik toen ik nog niet seksueel actief was. Ik was in elk geval nog maagd. Het leek me geweldig om ontmaagd te worden door twee mannen. Hoe ik daarbij kwam, weet ik niet, maar het wilde mijn hoofd niet meer uit. Ik vond het maar gek dat dit mij zo opwond – was één man dan niet genoeg. Dat is niet iets wat je in de pauze op school even met je vriendinnen bespreekt. Sterker nog: ik besprak het met niemand.”

„Op m’n zeventiende kreeg ik een relatie met een jongen van school. Hij was een jaar ouder en mijn eerste vriendje. Hij was ook degene die mij ontmaagd heeft, niet de twee al wat oudere mannen waar ik me zo’n levendige voorstelling bij had gemaakt. Tijdens die eerste relatie, die toch wel drie jaar duurde, ontstond er een nieuwe fantasie. Ik wilde graag de onderdanige zijn en het leek me wel wat om met zweepjes en bondage aan de slag te gaan. Maar mooi niet dat ik daar iets over zei.”

Nu lezen:   Fetisjmodel Maria Alive

„Rollenspellen met een beetje machtsspel; dat werd mijn volgende fantasie. Zo fantaseerde ik over seks met mijn baas. Of over een arts die zich tijdens een onderzoek niet helemaal professioneel opstelde. Ik wist echt wel dat ik niet de enige was waarbij het hoofd regelmatig wat op hol sloeg, maar omdat je er vrijwel niemand over hoort, denk je toch dat je een beetje raar bent.”

„Toen ik 27 was, kreeg ik een vriend die heel open minded was opgevoed. Aan preutsheid deed hij niet. Met hem ging ik bijvoorbeeld voor het eerst naar een sauna en we bezochten samen naaktstranden. Ook op gebied van seks was hij heel vrij. Niet alleen in de handeling, maar ook in het erover praten. Hij was het die als eerste aan mij vroeg of ik fantasieën had. Aanvankelijk zei ik van niet. Maar tijdens een avondje borrelen samen, durfde ik voorzichtig wat los te laten.”

Nu lezen:   Fetish friends

„Het werd een heel spannend gesprek, waarin hij ook vertelde waar hij letterlijk natte dromen van kreeg. Hij fantaseerde van seks met een heel grote en zware vrouw, ondanks dat hij daar dus helemaal niet op viel. Ik had dat dus precies zo: Ik moest er bijvoorbeeld niet aan denken dat een arts zich echt aan me zou vergrijpen. Het was niet meer dan een fantasie voor me.”

„We zijn een paar jaar samen geweest en in die tijd heb ik me seksueel behoorlijk ontwikkeld. Ik kan er tegenwoordig heel goed over praten, ik schaam me nergens meer voor want waarom zou je? Ik weet dat iedereen fantaseert over wat er zoal zou kunnen gebeuren tussen de lakens. De meeste mensen houden het echter veilig voor zichzelf. En dat mag, maar daardoor zal er ook geen fantasie ooit werkelijkheid worden.”

Nu lezen:   "Euforische" bucketlist-moordenares krijgt 28 jaar cel

„Met mijn huidige partner deel ik eigenlijk alles. We hebben op seksgebied al heel wat geëxperimenteerd en we hebben al heel wat van onze gedachtenspinsels laten uitkomen. Niet iedere fantasie is daar geschikt voor. Je moet er namelijk wel allebei achter staan; ik ga niet mijn eigen grenzen over voor wat mijn vriend geil lijkt en mij totaal niet.”

„Het trio, waar ik toen ik nog een puber was, is er inmiddels van gekomen. Het was nog beter dan ik me had voorgesteld en het heeft er alleen maar toe geleid dat ik er nog meer over ben gaan dromen. Omgekeerd kan een fantasie in werkelijkheid ook tegenvallen, heb ik ontdekt. Dan verdwijnt ie vanzelf weer naar de achtergrond. We zouden er allemaal wat meer open over moeten zijn. Weg met de schaamte. Het verrijkt je seksleven enorm als je er niet zo gegeneerd over doet.”

Bron: Telegraaf