Joëlle houdt van kinky

Joëlle houdt van kinky

„We leerden elkaar een jaar geleden op een kinky feest kennen en er ontstond direct een bepaalde chemie tussen ons. Seksuele aantrekkingskracht ja, ik voelde dat het kinky-deel in Marcel (49) dieper zat dan bij de meeste mannen die ik tot dan toe had ontmoet. Marcels ogen hebben iets mysterieus. En ik wilde niets liever dan al die mysteries ontrafelen.

Hij liet niet veel los over zijn verleden, de eerste weken dat we samen waren. Gek genoeg vond ik dat ongelooflijk opwindend. Het idee dat hij misschien wel vast had gezeten of ergens nog een compleet gezin rond had lopen en een dubbelleven leidde, wond me op. Marcel gedroeg zich heel dominant. Ik zeg er bewust ’gedroeg zich bij’, want hij ís het niet. Veel is voor ons een spel. We voelen elkaar haarfijn aan.”

De eerste keer seks had nog het meest weg van een scène uit Fifty Shades of Grey. Het ging er heel ruig aan toe en ik stribbelde voor mijn eigen genot tegen. Van tevoren had ik hem in zijn oor gefluisterd dat ik dat heel opwindend vond. Daardoor wist hij dat hij met mij een stapje verder kon gaan. We hebben ook direct die eerste avond al een codewoord afgesproken. Als een van ons dat hardop uitspreekt, is het klaar, dan stoppen we met waar we mee bezig waren. We hebben het nog nooit gebruikt.

Nu lezen:   Sekswerker Donna: 'We worden als enige buitengesloten'

Marcel houdt van leer, ik van latex. We houden allebei van BDSM en hebben een kast vol seksspeeltjes die een stuk verder gaan dan de womanizers die je bij de drogist kunt kopen, hoe extremer, hoe beter. Laat ik het zo zeggen: Mijn moeder krijgt een rolberoerte als ze onze sekskast een keer per ongeluk zou opentrekken. We hebben er voor de zekerheid een slot op gemaakt.

Eens in de twee, drie weken, bezoeken we samen een kinkyfeest of we gaan naar een parenclub. Daar hebben we alleen seks met elkaar. We hebben allebei de fetisj dat we het opwindend vinden als er mensen toekijken als we seks hebben. We zijn behoorlijk exhibitionistisch ja. Nu het weer wat warmer wordt, zullen we ook meer aan buitenseks gaan doen. Het idee betrapt te worden; waanzinnig.

Nu lezen:   Man die sm-seks had met meisje (15) moet in behandeling om herhaling te voorkomen

De extreme kanten van seks opzoeken, deed ik al als puber. Toen alleen nog online in porno of op een seksforum; jongens van mijn eigen leeftijd zouden daar nog niet voor openstaan, had ik ingevuld. En ik denk nog steeds dat je al wel echt wat verder in je seksuele ontwikkeling moet zijn, wil je aankunnen wat Marcel en ik doen. Het draait voor een groot deel om vertrouwen.

Marcel is zes jaar geleden gescheiden van een vrouw met wie hij op seksueel gebied niet verder kwam. Nadat ze kinderen kregen, wilde ze geen polonaise meer aan haar lijf, heeft ze letterlijk gezegd. Ze kwam 15 kilo aan, knipte haar haren kort en had altijd hoofdpijn – echt alle clichés, zeg maar. In het begin van hun relatie had ze ook wel een kinky randje gehad. Maar dat verdween met het moederschap als sneeuw voor de zon.

Nu lezen:   Vastgebonden Duitser uit bos gered na uit de hand gelopen seksspel

Aan mij heeft Marcel wat dat betreft een goede; ik moet niet aan kinderen denken en sta zelfs op het punt me te laten steriliseren. Ik heb Marcels kinderen ook nog nooit ontmoet, ze zijn al wat ouder. Ze weten van mijn bestaan, maar we vinden het blijkbaar allemaal wel prima hoe het nu gaat. Marcel en ik latten, dus we kunnen het ook goed gescheiden houden.

Als we op kinkyfeesten zijn, is het heel lekker gelijkgestemden te ontmoeten. Maar dat gevoel heb ik dus ook bij Marcel. Ik hoef me nergens voor te schamen, ik kan alles tegen hem zeggen en hij staat ervoor open alles uit te proberen. Ik heb echt het idee dat ik mijn seksuele soulmate heb gevonden. Dat is een heerlijk gevoel.

Bron: Telegraaf