Jonge moeder (29) is dol op latex, disney-tattoos en paaldansen

Jonge moeder (29) is dol op latex, disney-tattoos en paaldansen

Genoeg moeders die na de bevalling van hun eerste kind gaan voor een minder uitgesproken stijl, maar Gina is zich juist extremer gaan kleden sinds ze moeder is.

In Hotter Than My Daughter luidt haar moeder de noodklok: zo kan haar dochter toch niet meer over straat.

Het is dan ook bést een uitdagende en nogal eclectische stijl die de 29-jarige Gina tegenwoordig heeft. Denk aan fluorescerende latexjurkjes, blauw haar, een duizelingwekkende decolleté en veel, heel veel blote huid vol kleurrijke Disney-tattoos. Genoeg om heel Venlo de nek te doen omdraaien als Gina de deur uitgaat.

Nu lezen:   Sm-meesteres kan niet bij geld na fraudebeschuldiging

Daarnaast houdt de jonge moeder wel van een uitdagend dansje als ze op stap is. Geen (lantaarn)paal is veilig voor Gina’s paaldanskunsten en ze staat het liefst twerkend op de dansvloer. Niet alleen haar moeder Mirjam heeft het gehad met het uiterlijk en uitdagende gedrag van haar dochter, ook van de man van Gina mag het wel een tandje minder.

Nu lezen:   RubberStel - passie voor RUBBER & elkaar

Dat haar zoontje van zes zich misschien ook wel gaat schamen als zijn moeder in nietsverhullende jurkjes op het schoolplein staat, kan Gina niet zoveel schelen. “Ik moet mezelf gelukkig maken, dan kijken ze er maar langs als het ze niet aanstaat. Ik ben op het punt in m’n leven dat ik gewoon schijt heb aan anderen.”

Nu lezen:   Geraldine duikt in de wereld van plasseks

Bron: Linda