Macht, misbruik en groei

Macht, misbruik en groei

ASMR is een vorm van fluisteren in podcast opnamen die steeds populairder wordt…In deze podcast heb ik 1 mannelijke gast die fluistert en 3 dames die hardop spreken… dit is geen bewuste keuze.

Omgaan met macht misbruik en groei. De agenda’s van 4 gasten gelijk leggen voor het opnemen van een podcast blijkt vaak een uitdaging. Zo ook nu.

Nu lezen:   Gigolo's, Tantra & BDSM

Na meerdere pogingen deze podcast op te nemen was de enige optie Pasen 2022 en toen was Hans West uitgerekend zijn stem groot deels kwijt door de naweeën van Covid. Toch is er besloten om de opname te laten doorgaan gezien het belang en de actualiteit van het onderwerp: misbruik, al of niet seksueel en wat dat met je doet, wat het je eventueel brengt en wat het van je neemt.

Nu lezen:   Man snapt niet dat hij cel in moet na sm-seks met meisje (15)

Wat zijn de verschillende vormen van misbruik, hoe is het om de dader te confronteren en hoe verwerk je misbruik of geeft je het een plek en hoe helpt BDSM mogelijk bij deze verwerking. En waarom is het zo belangrijk om het (als buitenstaander) tijdig te signaleren en er over te praten en naar te handelen.
Een gesprek met Hans West, met zijn, dit keer, fluisterzachte stem en drie dames die alle drie misbruik op geheel eigen wijze hebben ervaren en daar uiteindelijk allemaal sterker door zijn geworden.

Nu lezen:   Belle de jour - film

Bron: Sinquest

Club RopeMarks