Man die sm-seks had met meisje (15) moet in behandeling om herhaling te voorkomen

Man die sm-seks had met meisje (15) moet in behandeling om herhaling te voorkomen

Hij leerde haar kennen via internet, pikte haar op in de stad, reed met haar naar de Ooijpolder, bond haar in de auto vast en pijnigde haar terwijl hij seks met haar had.

De rechtbank veroordeelde de man eerder tot een werkstraf van 240 uur, een gevangenisstraf van veertien maanden waarvan negen maanden voorwaardelijk plus behandeling voor sm-seks tijdens twee afspraakjes. 

Nu lezen:   Acht jaar cel voor militair (53) die echtgenote wil vermoorden tijdens seksexperiment

Het hof ziet alleen bewijs voor het hardhandige seksuele contact tijdens de tweede afspraak. Het matigde de gevangenisstraf tot 180 dagen waarvan 177 dagen voorwaardelijk omdat het vindt dat behandeling voorop moet staan om herhaling te voorkomen.

De man, destijds 22 jaar oud, heeft een verstandelijke beperking en persoonlijkheidsstoornissen en is verminderd toerekeningsvatbaar verklaard.

Nu lezen:   Bondage in de praktijk: borstharnas

Hij leerde het meisje kennen via internet. Het klikte. Ze hadden allebei problemen en konden daar goed met elkaar over praten. Maar op een gegeven moment ontstond er een seksuele component. Het meisje stuurde pikante filmpjes van zichzelf en ze besloten elkaar te ontmoeten…

Lees verder op deGelderlander

Left Menu Icon