Man had seks met dode vriendin

Man had seks met dode vriendin

Ambulancemedewerkers vonden in januari een dode vrouw, met heroïnenaalden om haar heen. Haar voormalige vriend en een buurvrouw waren erbij. Rechercheurs deden onderzoek, en zagen vreemde plekken op haar polsen: het leek alsof ze was vastgebonden.

Aaron Graser (39) begon al snel te praten: hij vond zijn vriendin roerloos op het bed en controleerde of ze nog ademde. „Toen hoorde hij een soort gegorgel”, zo valt te lezen in het officiële rapport. „Aaron wist dat zijn vriendin seks met hem haatte, dus bedacht hij dat ze misschien wel zou wakker worden, als ze seks zouden hebben.”

De rechter vond dat waarschijnlijk een slechte smoes, want Graser heeft een celstraf van één jaar gekregen. Dat hij zijn vriendin ook nog vastbond – een ’fetisj’ van hem, zo verklaarde hij later – heeft ook niet meegeholpen. Toen de seks voorbij was, heeft hij zijn vrouw opnieuw aangekleed, en de buurvrouw geroepen.

Nu lezen:   Beilense (41) maakte 'in haar enthousiasme' naaktfoto’s van dochter (8) voor SM-minnaar

Uit het autopsie-rapport blijkt dat de vrouw inderdaad dood was voor de seks begon. De gorgel-achtige geluiden die Graser hoorde, kunnen gassen zijn geweest die het lichaam als gevolg van het overlijden ontsnapten, zo stelde een medisch specialist.

Bron: Telegraaf , december 2017

Miss Nica Nordic Fetishclips