Martijn is te leen: ‘Ik wil BDSM uit de taboesfeer halen’

Martijn is te leen: ‘Ik wil BDSM uit de taboesfeer halen’

Een mens lenen in plaats van een boek. Voor de tweede keer vindt volgende week zaterdag een Human Library plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. ‘Ontmoet je vooroordeel’ is het motto. Één van de ‘levende boeken’ is Martijn. Hij is drie jaar geleden in contact gekomen met BDSM, een verzamelnaam voor een seksuele voorkeur.

Nu lezen:   Vrouw aan het spit: zieke fantasie of werkelijkheid?

Waarom doe je mee aan de Human Library?

Ik wil dit onderwerp uit de taboesfeer halen. Dit is de tweede keer dat ik mee doe aan dit evenement. De eerste keer hield ik zeven gesprekken. Van 64- jarige dames tot 18-jarige jongens kwamen luisteren. Dat vond ik wel opvallend.

Lees verder op AD

Miss Nica Nordic Fetishclips

Left Menu Icon