Misbruik binnen BDSM

Misbruik binnen BDSM

BDSM & Misbruik – waar houd de vrijwilligheid op en waar wordt het (ongewenste) dwang. Hoe signaleer je misbruik? Hoe herken je de ‘Red Flags’

In deze podcast van het SinQuest FetishForum praten we over misbruik binnen een BDSM relatie. Dat doe ik in deze podcast met: irresistible iris, info over Iris: FetLife: irresistible iris, Hans West, Bob van Ropemarks, info over Bob: website: ropemarks.com. Lilly Low Kinkster, Veerle, ervaringsdeskundige Via het SinQuest FetishForum bespreken we met regelmaat verschillende onderwerpen die in de reguliere podcast niet of niet genoeg aan bod komen.

Nu lezen:   Bert Wibo - Massad

Met een wisselend panel van (deskundige) gasten bespreken we onderwerpen waar binnen de BDSM scene (en daarbuiten) behoefte aan is. – Het gekozen onderwerp is een vetrekpunt, met als doel de luisteraar te informeren en zich mogelijk gekend te laten voelen in zake zijn of haar interesses, fetish, of mogelijke problemen die iemand kan ervaren met BDSM gevoelens en voorkeuren. – Er is altijd ruimte voor gasten om bijvoorbeeld persoonlijke verhalen toe te voegen om zo (gevoelsmatige) duiding te geven aan het thema. Het gaat ook bij het SinQuest FetishForum net als in de reguliere FetishPodcast in eerste instantie om het gevoel achter het thema en alles wat daar mee te maken heeft. In deze podcast van het FetishForum praten we over MISBRUIK.

Nu lezen:   De zes beste kinky dating-apps

Sinquest

Miss Nica Nordic Fetishclips