Mocht meesteres Princess K. video online zetten van haar Bredase ‘slaaf’ met hangslot om geslachtsdeel?

Mocht meesteres Princess K. video online zetten van haar Bredase ‘slaaf’ met hangslot om geslachtsdeel?

Een naakte man rent door het bos met een hangslot om zijn geslachtsdeel. En een rubberen bal in zijn mond. Zijn strenge meesteres zet de filmpjes online. De ‘slaaf’ uit Breda vindt dat niet leuk.

De officier van justitie eist zes maanden celstraf en wil dat de sm-dame meteen zelf achter slot en grendel verdwijnt. Maar, de politierechter spreekt haar vrij.

Een pikante strafzaak waarbij, zo formuleert de rechter het ook, de morele en juridische oordelen dwars door elkaar lopen. De hooggehakte, geblondeerde ‘Princess K.’ vindt dat juist zij het slachtoffer is. Want inmiddels zou ze zelf door haar klant worden bedreigd. Bovendien: Het bedrijfje waarin de 29-jarige Vlaardingse haar sm-diensten aanbiedt, staat keurig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Nu lezen:   Wodka-reclame: schoonmaak-meesteres

Lees verder op: BD

  • -advertentie-

    Coax Leren Halsband + Boeien

    Deze luxe bondage set uit de Master Series collectie mag niet ontbreken in jouw BDSM domein. De boeienset is gemaakt van sterk, robuust leer en wordt verbonden door sterke goudkleurige kettingen. De boeien en halsband zijn cognackleurig onderlegd waardoor er een gewaagd contrast ontstaat. Durf jij het aan?

    Linkermenu pictogrammenu