Moira is dominatrix

Moira is dominatrix

Op haar negentiende begint Moira met werken achter de webcam en dat bevalt haar prima. Ze wordt aan het denken gezet wanneer een vriendin vraagt of ze ook interesse heeft in ‘realtime werk’.

“Die vriendin werkte in een erotische massagesalon met een sm-kelder en daar zochten ze een nieuwe dominatrix. Ik had wat ervaring in de kinkwereld en wilde dit wel een kans geven.

Mijn eerste werkdag was doodeng. Ik had alleen ervaring achter de webcam en dat is wel degelijk een verschil. Zo meteen stond er iemand in levenden lijve voor mijn neus. Ik had sm-sessies gedaan met vriendjes en op feesten, maar hoe speel je in op een wildvreemde?”

Om de zenuwen te laten zakken, wordt Moira eerst rondgeleid en kan ze de attributen en speeltjes rustig in zich opnemen. “Op de bovenste verdieping waren de massageruimtes in een mooi Grieks thema. Ook hadden ze er een sauna en een jacuzzi. Het was allemaal heel sereen, rustgevend en de hele dag draaide er een afspeellijst met zweverige muziek.

Nu lezen:   Meesteres Madieanne

Beneden was de sm-kelder, een ruimte die vol stond met meubels en attributen. Van een gynaecologische stoel, een takel en een Andreaskruis tot een kast met dildo’s en buttplugs in alle soorten en maten.” Dat dit haar nieuwe werkdomein is, kan Moira op dat moment nog nauwelijks beseffen.

“Ik was blij dat mijn allereerste klant een sm-massage wenste en dat ik daarmee kon beginnen. Zoiets is vrij simpel: je bindt iemand vast op een massagebed, slaat met zweepjes, pakt diegene stevig aan met een pressure massage en zet je nagels in de rug. En op het eind geef je een happy ending. Het was een gezellige vent en ik vertelde hem dat hij mijn allereerste was. Dat vond hij bijzonder en binnen de kortste keren waren mijn zenuwen verdwenen.”

Nu lezen:   De gevaarlijkste serieverkrachters van Nederland

Haar eerste klus als dominatrix is nog relaxed, maar daar brengt de volgende klant snel verandering in: die staat te popelen om samen met Moira de kelder in te duiken. “Een amicale vent kwam binnen die deed alsof hij een stamgast was. Hij had enorm extreme voorkeuren: grote anaaltoys, fisting, elektro. Voor mij was dit vrij nieuw, dus ik moest twee keer slikken. Gelukkig hielp een collega mij en namen we samen deze klant eens goed onder handen.”

Moira krijgt de smaak te pakken en voelt zich de koning te rijk als dominatrix in haar kelder. Ze bouwt een klantenkring op en mensen van alle leeftijden kloppen bij haar aan. “Van jonge gasten tot oude mannen, vrouwen en koppels – de types die langskomen in de sm-kelder zijn enorm uiteenlopend. Vaak zitten er leuke mensen tussen, maar soms heb je ook heel eigenwijze types die denken dat ze onderdanig zijn, maar dat helemaal niet (kunnen) zijn. Dan hebben ze een heel riedeltje met wensen.

Nu lezen:   Opa cel in voor misbruik kleindochter als seksslavin

Een klant kwam eens met een tekening en een script dat mij vertelde hoe hij vastgebonden wilde worden. Ik zei: ik wil best rekening houden met jouw voorkeuren, maar als je met een script en instructies komt aanzetten, ben je bij de verkeerde. Dan wil je geen meesteres, maar een actrice.”

Bron: Linda 2023