‘Niks zo opwindend als een man die me vastbindt’

‘Niks zo opwindend als een man die me vastbindt’

Simla (29), getrouwd en moeder van een zoon (2): “Een trio met twee mannen. Twee heerlijke lijven, die alleen mij begeren. Vooral tijdens mijn zwangerschap had ik ontzettend veel zin in seks, en dit scenario doemde het vaakst op in mijn gedachten. In werkelijkheid zou ik het niet in mijn hoofd halen; je komt toch handen tekort? Maar al zou ik willen; mijn man zou er nooit mee instemmen. En gelukkig maar: ik wil hem ook niet delen. Zelfs al doe ik dat in mijn hoofd soms stiekem wel.”

Nynke (34), samenwonend en moeder van twee kinderen (5 en 2): “Tijdens mijn studie vree ik weleens met een vrouw. Ik val primair op mannen, maar van de zachtheid van een vrouwenlijf kan ik enorm genieten. Mijn vriend weet ervan, maar niet dat ik om in de mood te komen, soms terugdenk aan die nachten. Ik raak ook opgewonden van hem, die seksuele fantasie is gewoon mijn kleine, geheime extra.”

Nu lezen:   Maria Alive: “Sommige mensen vinden het heel erg geil als je benadrukt dat ze in poep veranderen”

Enni (41), gescheiden moeder van twee dochters (11 en 7): “Van niks raak ik zo opgewonden als de fantasie waarin een man me domineert en weerloos maakt. Me vastbindt en bemint. Wel voor mijn genot; ik heb niks met zweepjes en ander BDSM-gedoe – maar in de praktijk valt vastbinden daar geloof ik ook al onder. Overigens is het niet altijd een fantasie: met een friend with benefits breng ik het heel soms in de praktijk. Nóg leuker en lekkerder.”

Kim (36), pas getrouwd en moeder van twee kinderen (6 en 4): “Een erotisch kasteelfeest. Zo’n sfeer à la Eyes Wide Shut. Mán, wat krijg ik het warm bij die gedachte.”

Anne-Fleur (35), getrouwd en moeder van een tweeling (6): “Wanneer mijn man avances maakt, en me begint te strelen, slaat mijn fantasie op hol. Meestal over spannende plekken waar we het kunnen doen. Tegen een boom in het park, op een uitgestrekt, verlaten veld, in de kroeg waar niemand ziet hoe zijn hand onder mijn jurkje verdwijnt, of achterin een taxi. In werkelijkheid hebben we het alleen weleens op het strand gedaan, middenin de nacht. Maar mijn scenario’s maken de seks er wel intenser op, zeker wanneer we er tijdens het praten samen hardop over fantaseren.”

Nu lezen:   Recensie: adult playroom

Lot (30), samenwonend en zwanger van de eerste: “Mijn vriend betrappen terwijl hij met zichzelf speelt, en stilletjes toekijken hoe hij het afmaakt.”

Ekin (39), getrouwd en moeder van drie zonen (12, 9 en 8): “Vaak is het iets onschuldigs, zoals een emotionele scène in een film of een beladen belletje van een vriendin, waardoor ik later in bed of op de bank seksuele fantasieën krijg. In de opwindendste fantasie staat plotseling een vriendin voor de deur die troost zoekt. Je begrijpt: mijn man en ik geven daar dan maar al te graag gehoor aan, want uitmondt in een zachte, lange vrijpartij met z’n drieën. Eén keer hebben we het echt gedaan, vrijen met een vrouw erbij. Leuk om een keertje mee te maken maar stukken minder spannend dan in mijn fantasie: ik val helemaal niet op vrouwen.”

Nu lezen:   Jaqueline

Bibi (32), samenwonend en moeder van twee kinderen (3 en 1): “Ik droom gewoon van orale seks. Met mijn eigen vriend. Wanneer ik op kantoor zit, of ’s avonds in mijn eentje op de bank, maar ook wanneer hij er op dat moment mee bezig is. Ik vind het ‘t lekkerste wat er is.”

Abigail (33), single moeder van een zoon (2): “Sinds ik tijdens een wilde vrijpartij in de auto op een landweggetje werd betrapt door voorbijgangers, vind ik niks zo opwindend als de gedachte dat ik bekeken word. Op dit moment heb ik geen partner, maar in mijn eentje onder mijn dekbed heb ik het prima naar mijn zin met die seksuele fantasie.”

Bron: KekMama