Opa cel in voor misbruik kleindochter als seksslavin

Opa cel in voor misbruik kleindochter als seksslavin

Een 53-jarige man uit het Belgische Duffel is tot 15 jaar cel veroordeeld voor het lugubere misbruik van zijn kleindochter. Het meisje, dat nu 15 is, werd door haar opa jarenlang gebruikt als seksslavinnetje waarop hij zijn perverse fantasieën botvierde.

Volgens de site van de Vlaamse krant De Standaard zijn de feiten zodanig wreed, dat de rechter die de zaak behandelde, besloot alles achter gesloten deuren af te handelen.

De man begon met zijn afschuwelijke praktijken toen zijn kleindochter amper zeven jaar oud was. Jarenlang verkrachtte hij haar, hulde hij haar in sm-kleding en bewerkte hij het meisje met zwepen en andere sm-speeltjes. Ook maakte hij foto’s en filmpjes als hij zijn kleindochter als een seksslavinnetje had uitgedost.

Nu lezen:   Gelukkig is Tiffany nog steeds de pittige tante in de sm-kamer in Bonding

De ouders van het meisje wisten al die tijd niets van het misbruik af. ‘Ik snap zelf niet hoe deze praktijken zeven jaar lang konden plaatsgrijpen zonder dat wij ook maar iets merkten. Nooit zei mijn dochter iets over de folteringen die ze moest ondergaan’, aldus een zwaar geëmotioneerde vader na de veroordeling van de opa.

Nu lezen:   Yess Miss-V - Online-Dominatie

Volgens de vader had de opa zijn kleindochter volledig in zijn macht. ‘Hij is een manipulator, hij had de volledige controle over haar’, aldus nog de vader.

Na zeven jaar kon het meisje haar mond echter niet meer houden en kwam de bal aan het rollen. Al snel kwam aan het licht dat de opa zich ook meermaals had vergrepen aan een vriendinnetje van het kind, dat wel eens mocht blijven logeren. Ook dit meisje verkleedde hij als sm-slavin en verkrachtte hij op brute wijze.

Nu lezen:   BDSM en escort

Volgens de vader is zijn dochter nog slechts een schim van zichzelf. ‘Het gaat zeer slecht met haar. Ze heeft psychologische behandeling nodig. Als ze het al ooit kan verwerken, tenminste. Kan ze ooit nog een normaal leven leiden? Kan ze ooit een normale relatie opbouwen met een jongen? Iedereen in onze directe omgeving is ziek van deze zaak.’

Bron: AD (2011)

Club RopeMarks