Profiel: Hans West

Profiel: Hans West

Hans coacht ‘sex-positive’. Dat betekent voor kinksters dat zij niet persé over kink hoeven te praten maar dat zij in ieder geval niet hoeven te zwijgen over hun kinks en kicks uit angst dat die ineens ‘behandeld’ gaan worden.
Hans helpt je graag om jouw kinks zelf beter te begrijpen en om het een verantwoorde en leuke plek te geven in juw leven. Dat kan gaan over een verantwoorde spannende uitvoering of een handige aanpak om het een fijne plek te geven in jouw leven en in jouw relatie(s). Dat kan gaan over BDSM of over non-monogamie, alleen, met z’n tweeën, met z’n drieën, met z’n vieren, etc etc 😉

Hans is ondertussen ruim 3 decennia werkzaam als therapeut in op diverse gebieden in de gezondheidszorg. Taboe-onderwerpen hebben altijd zijn aandacht gehad en BDSM en fetish is in zijn ogen een uiting van (levens)lust, een aspect van je leven. Een aspect dat je -zoals dat nou eenmaal gaat met lust- soms wat kan kanaliseren, soms juist echt mag cultiveren zodat jouw fetish echt ook bij draagt aan jouw levenskwaliteit.

Twitter Hans West

Kink in de Relatie

West-coaching

Praat met Hans

Miss Nica Nordic Fetishclips