Pssssst….! Cursusje doen?

Pssssst….! Cursusje doen?

Als hulpverlener of medewerker in de gezondheidszorg is er nu een heuse professionele workshop BDSM te volgen. Waarschijnlijk wordt het geen lesje bondage, kliederen met wax of blindemannetje, maar gewoon weer terug in de schoolbanken. Het ABC van de BDSM zeg maar.

Het feit dat minstens 10%  van de bevolking incidenteel of structureel actief  is in BDSM betekent dat u als hulpverlener een reële kans heeft iemand met deze voorkeur in uw spreekkamer te krijgen.

Waarom zou je het willen volgen? Wellicht om het bovenstaande citaat. Kom jij tijdens je werk vaker mensen tegen met een kinky randje? Dan is dit wellicht een optie.

Na afloop van deze workshop

heeft u kennis over mythes en misvattingen rond BDSM; kunt u signalen van gezonde- en ongezonde BDSM praktijken herkennen; kunt u onderscheid maken tussen parafilie en een parafiele stoornis; bent u bekend met de juridische aspecten rond BDSM.

Wil je meer weten over deze kinky worshop? Lees dan verder op: rino.

Nu lezen:   Wurgseks wordt man fataal in sm-bordeel

Als het een activiteit is, die je alleen in de slaapkamer sporadisch tegenkomt, dan kun je je tijd en geld wellicht op een leukere manier besteden. Door het het kopen van speeltjes bijvoorbeeld in de Kerker.

Miss Nica Nordic Fetishclips