Pssssst….! Cursusje doen?

Pssssst….! Cursusje doen?

Als hulpverlener of medewerker in de gezondheidszorg is er nu een heuse professionele workshop BDSM te volgen. Waarschijnlijk wordt het geen lesje bondage, kliederen met wax of blindemannetje, maar gewoon weer terug in de schoolbanken. Het ABC van de BDSM zeg maar.

Het feit dat minstens 10%  van de bevolking incidenteel of structureel actief  is in BDSM betekent dat u als hulpverlener een reële kans heeft iemand met deze voorkeur in uw spreekkamer te krijgen.

Waarom zou je het willen volgen? Wellicht om het bovenstaande citaat. Kom jij tijdens je werk vaker mensen tegen met een kinky randje? Dan is dit wellicht een optie.

Na afloop van deze workshop

heeft u kennis over mythes en misvattingen rond BDSM; kunt u signalen van gezonde- en ongezonde BDSM praktijken herkennen; kunt u onderscheid maken tussen parafilie en een parafiele stoornis; bent u bekend met de juridische aspecten rond BDSM.

Wil je meer weten over deze kinky worshop? Lees dan verder op: rino.

Nu lezen:   Christenen in shock door sm-act in Walibi Holland: 'Pretpark is van het padje af'

Als het een activiteit is, die je alleen in de slaapkamer sporadisch tegenkomt, dan kun je je tijd en geld wellicht op een leukere manier besteden. Door het het kopen van speeltjes bijvoorbeeld in de Kerker.

 • -advertentie-

  Monique Jarretelset

  Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

  Koop nu voor € 64,95

 • Willekeurig bericht

  • Nieuw als vrouw binnen de BDSM (deel 2)

   Hoe is het om als vrouw nieuw te zijn binnen de BDSM scene. Wat is het verschil tussen: nieuw als sub en nieuw als Dominant ... Negatieve ervaringen ... consent ...… Lees verder

  • Aangetrokken door vrouwenkleding

   Vraag Ik loop er al een aantal jaar mee dat ik aangetrokken wordt door vrouwenkleding en schoenen. Door de tijd heen ben ik dit ook gaan praktiseren door het ook… Lees verder

  • PAUW over BDSM

   Eén op de zeven mensen die aan bondage of sadomasochisme doet is na een uitspatting wel eens in het ziekenhuis geëindigd. Tegelijkertijd maken bouwmarkten bekend dat ze hun omzet zien… Lees verder

Linkermenu pictogrammenu