SOS SEKS. “Ik ben zijn BDSM-verlangens beu”

SOS SEKS. “Ik ben zijn BDSM-verlangens beu”

“Wij zijn getrouwde zestigers, meer dan veertig jaar samen en elkaars eerste en enige sekspartner. Ons seksleven is goed, maar naarmate de jaren verstrijken, krijg ik het moeilijker. Mijn man heeft sterke BDSM-verlangens. Al sinds het begin probeer ik hem tegemoet te komen. Dat vraagt een inspanning. Maar elke keer als we op een punt komen waarvan ik denk dat het oké is, komt hij met iets nieuws op de proppen. We zijn echt een goed koppel, maar ik ben het beu om me op seksvlak altijd te moeten aanpassen. Ik wil gewoon rust. Waarom begrijpt hij dat niet?”

Nu lezen:   Hoe dient een sub zich te gedragen?

Mensen hebben maar een paar echte basisbehoeftes. We willen ons verbonden voelen met anderen, we willen goed zijn in wat we doen en we willen zelf kunnen bepalen hoe we ons leven invullen.

Lees verder op Nieuwsblad.be

 • -advertentie-

  Libido Performa Erectiepillen – 5 Stuks

  Boost je erectie met de Libido Performa erectiepillen! De pillen stimuleren de doorbloeding in de penis, waardoor de penis gevoeliger en harder aan kan voelen en langer aan kan houden.

  Koop nu voor € 39,95

  • SM op kantoor

   Angela is de baas. Gastrol van: Stefan Stasse. Deze video komt uit Toren C seizoen 01, aflevering 04. Lees verder

  • Meekijken in de fetisjclub ‘voor de wetenschap’

   Ja, het ziet er pijnlijk uit, met al die zweepjes, maskers en kettingen. Maar de onderdanige beoefenaars van bdsm ervaren wel degelijk plezier. Dat zeggen niet wij, maar wél de onderzoekers van de Universiteit Antwerpen. Daarvoor doken de wetenschappers twaalf… Lees verder

  • Op bezoek bij meesteres Roxy

   Mylene de la Haye liep gezellig een dagje mee, met sm-meesteres Roxy Wildwood. De droge humor en streken van Wildwood staan beschreven in haar boek . Dagboek van een Sm Meesteres is een autobiografie en vergelijkbaar boek met de bestseller… Lees verder

Linkermenu pictogrammenu