Verborgen verlangens – boek

Verborgen verlangens – boek

Wees niemands slaaf, ontdek de Meesteres in je

Waarover gaat dit boek?

Aan de hand van de nodige spanning, intensiteit en geheimen vertel ik het verhaal van twee vrouwen die in verschillende werelden leven, hoe zij het beleven en voelen. Ik heb ook een middenweg genomen wat betreft de erotische passages en BDSM-fragmenten. Voor sommigen zal het er te hard aan toe gaan. Voor anderen zal het te soft zijn.
Laat vooral je verlangens en prikkels de vrije loop, want daar staan wij als mens nog te veel op de rem. Druk eerder op het gaspedaal, wel met het nodige zelfrespect, vertrouwen en respect naar anderen toe.

Nu lezen:   Lady Fabiola Fatale
Waarom dit boek?

Door de hype met de boeken en later de films van Vijftig Tinten, zijn er massa’s boeken geschreven over BDSM. Ik wist toen al dat ik het anders wilde. Daarom maakte ik er een soort copy/paste van, maar dan met twee vrouwen als hoofdpersonage. Ik schreef het verhaal op mijn manier, liet het lezen aan mijn proeflezers, die er tevreden over waren, en ik ging naar het volgende onderwerp waarover ik wilde schrijven. Toch liet het me op de een of andere manier niet los. Het idee om dit als eerste boek uit te brengen, maakte het verlangen sterker met de tijd.

Nu lezen:   Van BDSM tot boodschappenlijst: Tania vertelt over zoektocht naar plezier in bed

Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer de ontbrekende puzzelstukjes tevoorschijn kwamen. Hoe meer ik me verdiepte in de essentie van BDSM, des te meer ik mijn oordeel over dit onderwerp anders ging bekijken. We hebben zo vaak een oordeel over iets, vooral als het gaat om seks. De maatschappij prent ons ook de stigmatisering ervan in. Waardoor we snel met de vinger gaan wijzen en dingen gaan beschouwen als iets slechts, onbetrouwbaars, duivels… maar is dit ook de waarheid? Een dikke vette NEE!
BDSM draait om vertrouwen en eerlijkheid, net als BDSM geldt dit ook voor sekswerkers. Dit blijft ook alleen in de media verschijnen wanneer het in het slechte daglicht gesteld kan worden. Waardoor mensen de sekswereld beschouwen als iets negatiefs en associëren met drugs of gedwongenheid. Het is er, jammer genoeg, maar er zijn ook mensen die hier bewust voor kiezen.

Nu lezen:   'Er hingen overal messen'

Het zijn twee onderwerpen die ik heel belangrijk vind om extra in de schijnwerpers te zetten, om het te vertellen zoals het er grotendeels aan toe gaat, met goede en minder goede momenten. Zo gaat het in het dagelijkse leven ook.

Bron: Boekencafe

Je kunt het boek kopen bij Bol

Miss Nica Nordic Fetishclips