Vrouw (37): Ik geef mijn vriend borstvoeding

Vrouw (37): Ik geef mijn vriend borstvoeding

Iedereen heeft zo zijn fantasieën en voorkeuren in een relatie, maar de Amerikaanse Brad Leeson en Jennifer Mulford hebben een wel heel bijzondere manier om hun relatie extra pit te geven. Dat heeft alles te maken met de voorgevel van Jennifer, en dan vooral met wat daaruit komt.

Natuurlijk zullen er weinig mannen zijn die ‘nee’ zeggen tegen een goed stel borsten, maar Jennifer en Brad gaan nog een stapje verder. Ze hebben namelijk een Adult Breastfeeding Relationship (ABR), wat simpelweg betekent dat Jennifer Brad de borst geeft, net als bij een baby.

Nu lezen:   Bonding seizoen 2: masochisme in martelkamers

Bij toeval kwam de 36-jarige Jennifer op een forum over de bijzondere fetisj. „Toen ik las over ABR voelde ik jaloezie, ik wilde ook die band ervaren die dat met zich mee brengt”, vertelt ze aan The Sun. Het was echter knap lastig een partner te vinden die ervoor open stond aan haar borsten te zuigen. Totdat ze Brad (36) tegen kwam.

„Hij vertelde me dat hij wel hield van een flinke bos hout voor de deur, dus dat leek me een prima moment om over ABR te beginnen”. En ja hoor, Brad zag het wel zitten. „Toen wist ik dat we voor elkaar gemaakt zijn”, jubelt Jennifer, die haar borsten 20 jaar na haar zwangerschap weer een functie kon geven.

Nu lezen:   Duitse psychopaat ging na moord en verkrachting met auto van slachtoffer naar nieuwe date

Dat laatste zorgt er natuurlijk wel voor dat de melk niet vanzelfsprekend uit haar borsten komt. Jennifer is daarom minder gaan werken om Brad zo vaak mogelijk te laten ‘drooglurken’, zodat de melkproductie weer op gang komt. Brad, die de moedermelk als een prima proteinedrankje voor na het trainen ziet, zou het liefst elk moment de borst krijgen, maar dat wil Jennifer niet. „Voor mij is het een privémoment, waarop we even weg zijn van de rest van de wereld.”

Nu lezen:   'Lustkapper' slaat opnieuw toe in Groningen

Dat is ook de reden waarom de Amerikaanse het zo ‘privé’ mogelijk houdt – afgezien van het interview aan een van de grootste roddelbladen ter wereld, natuurlijk. „Ik denk niet dat veel mensen het zullen begrijpen, zo zal mijn moeder er niet achter staan. Maar het liefst zou ik het aan de hele wereld vertellen”.

Bron: Metro , 7 juni 2016