Waanzinnige Verlangens

Waanzinnige Verlangens

Ellie en June zijn gelukkig getrouwd en wachten vol ongeduld op de komst van hun dochter. Samen maken ze plannen voor de babykamer. Ellie heeft nog enkele weken te gaan en voelt de vermoeidheid toeslaan. Ze heeft nood aan rust. June besluit om er samen enkele dagen tussen uit te gaan. Maar plots beslist het noodlot iets anders. Ze lijken elkaar verloren te zijn, maar is dat wel zo? Dit is het vervolg op Verborgen verlangens. De avonturen van Ellie en June gaan verder. Met de nodige intriges en hun verleden die hen niet wil loslaten. De erotiek zal iets minder aanwezig zijn, maar de spanning en de kracht van de liefde neemt in dit tweede deel de bovenhand.

Nu lezen:   Ari (31) verdient 4700 per maand als professioneel SM-meesteres 'Ik red huwelijken.'

Je kunt het boek kopen bij Bol.

Over de schrijfster:

Ik heb rond mijn twintig besloten om te werken in de erotische en seks industrie. Dankzij dit heb ik geleerd dat oordelen vellen over deze branche, gemakkelijker is dan wat de werkelijkheid inhoudt. De seks wereld is apart, maar het heeft ook hele mooie kanten.

Toen ik tijdens die periode mijn partner leerde kennen, besloot ik om een stap opzij te zetten. Maar ik nam zo een grote stappen achteruit, omwille van de buitenwereld en het oordeel dat mensen over me zouden hebben, dat ik helemaal mezelf verloor in iemand die ik niet was. Ik wou mijn huisje, tuintje, boompje creëren en ik ben er zeer trots op dat ik hierin geslaagd ben met mijn fantastische partner en kinderen aan mijn zijde. Toch, verborg ik diep in mezelf iemand die ik altijd al was geweest, maar niet meer mocht zijn. Waarom? Enkel omdat ik bang was dat men mij zou beschouwen als iemand die het niet serieus meende met haar partner of omdat mensen zouden gechoqueerd zijn om wat ik toen had gedaan. Ik heb, net als zoveel anderen op deze planeet, mijn leven laten leiden door angst en vooroordelen van anderen. Wat erg toch? 

Nu lezen:   SM: Een kunstvorm, maar niet voor iedereen

Nu, na zoveel jaar, heb ik mezelf uit die kast gehaald. Ik denk niet meer: Ik zal het maar beter voor mezelf houden, of, hou het voor jezelf want anderen mogen niet weten wat ik toen heb gedaan. Het verleden kunnen we niet veranderen en spijt hebben over iets dat heb ik al vaak gehad in mijn leven, maar over dit nooit, never, jamais… Dit is mijn branche, dit is mijn passie, dit is mijn ding. Niks om me over te schamen!

Daarom vindt je hier korte verhalen waar leuke onderwerpen aan het woord komen. Wie weet wekt het iets leuks op bij je. Wie weet wil je zelf eens iets proberen. Wie weet heb je een herkenbaar gevoel bij het lezen van één van de verhalen. 

Nu lezen:   SM-rechter: de juridische waarheid achter de film

Je kan enkele van mijn korte verhalen ook lezen op de webshop van www.lovarex.com.

Bron: Bol.com 2023

Club RopeMarks