Werkstraf voor Enschedese luierfetisjist na ontucht met 15-jarige jongen

Werkstraf voor Enschedese luierfetisjist na ontucht met 15-jarige jongen

In 2020 komen er signalen binnen bij de politie dat de Enschedeër mogelijk te ver is gegaan met een 17-jarig meisje dat hem bezocht om ‘gepamperd’ te worden. Er blijkt te weinig bewijs te zijn om daar iets mee te doen, maar de politie besluit R. in de gaten te houden. Er worden telefoon- en internettaps geplaatst en als snel wordt duidelijk dat R. ook contact heeft met een 15-jarige jongen. In een brief die de politie onder ogen krijgt wordt duidelijk dat R. seksuele handelingen pleegde met de jongen.

Nu lezen:   Brandweer wijt stijging bevrijdingen van handboeien aan Fifty Shades

Bij een inval treffen politiemensen een woning die volledig is ingericht voor de fetish van R., er staat een box waar volwassen baby’s in kunnen spelen en de kledingkasten puilen uit van de babykleding in volwassen maten. De computer van R. staat ook vol plaatjes van mannen en vrouwen in luiers, wel een miljoen foto’s en filmpjes. Op zo’n 5000 zijn minderjarige kinderen te zien en dat is verboden en strafbare kinderporno. Ook treft de politie een vuurwerkpistool aan.

Nu lezen:   Alles over fetisjen

Twee weken geleden vertelde R. in de rechtszaal hoe fijn het is om als volwassen baby in de armen van een ‘daddy’ te liggen en hoe fijn het kan zijn om degene te zijn die de ‘baby’ in de armen heeft. In zijn ‘wereld’ wordt dat als Adult Baby Diaper Lover (ABDL) aangeduid, liefhebbers ontmoeten elkaar via diverse internetsites. De 15-jarige jongen wilde geen aangifte doen, uit angst dat zijn familie het contact met hem zou verbreken. 

Nu lezen:   Bed and Bondage in Valkenswaard

Bron: AD