Wurgseks wordt man fataal in sm-bordeel

Wurgseks wordt man fataal in sm-bordeel

‘Een erotisch ongeval’. Zo omschrijft de Duitse politie de dood van een 36-jarige man in een bordeel in Neu-Ulm. De computerexpert werd ’s ochtends dood aangetroffen op de sm-afdeling van pretpaleis ‘Lili M.’. Zijn lederen halsband, en een mogelijk falende katrol, werden hem fataal.

De man was een vast klant van ‘Lili M.’ zo blijkt, en had een voorkeur voor sadomasochisme. Zeker twee keer per maand bezocht hij het bordeel voor een portie pijn en vernedering.

Nu lezen:   Nep 'Dominatrix' lokt slaven voor werk op de boerderij

‘Meestal liet hij zich door een meisje bijstaan’, zegt bedrijfleidster Angie D. ‘Maar nu was hij alleen om zijn ding te doen.’ Gewapend met zijn halsband en een afstandbediening, om zichzelf met een lier op te hijsen, verschanste de man zich op de sm-afdeling van de hoerenkast.

Tijdens het auto-erotische avontuur van de techneut moet iets zijn misgegaan. Omdat hij als vaste klant ook in ‘Lili M.’ mocht overnachten, sloeg echter niemand alarm. De volgende ochtend trof men hem gestikt aan. De politie gaat niet uit van een hondse behandeling maar van een ‘erotisch ongeval’.

Nu lezen:   Martijn is te leen: 'Ik wil BDSM uit de taboesfeer halen'

AD

Club RopeMarks