Alkmaarder (47) voor de rechter om verkrachtingen tijdens sm-dates: “Dacht dat ik dood ging”

Alkmaarder (47) voor de rechter om verkrachtingen tijdens sm-dates: “Dacht dat ik dood ging”

De 47-jarige Erno B. uit Alkmaar stond vandaag terecht voor de gewelddadige verkrachting van drie vrouwen. Twee van de slachtoffers legden een emotionele verklaring af. ”Hij sleurde mij meteen de slaapkamer in, sloeg me en verkrachtte me. Het was een date from hell.”

Op het oog leek Erno B. uit Alkmaar een leuke man. Daar zijn de aanwezige slachtoffers het in hun slachtofferverklaring, die ze vanmiddag in de Alkmaarse rechtbank voorlazen, het over eens. De vrouwen ontmoetten B. via de datingsite Badoe.

Nu lezen:   De Lustkapper is weer actief

Maar van de op het oog leuke man bleef weinig over tijdens de seksdates. ”Hij sloeg me met zijn riem, trok me aan mijn haren en kneep mijn keel dicht waardoor ik bewusteloos raakte. Ik dacht dat ik dood ging.”

Lees verder op NHnieuws