Chirurg verstuurt SM-foto’s vanuit ziekenhuis

Chirurg verstuurt SM-foto’s vanuit ziekenhuis

De Nederlandse knie- en heupchirurg Leo V. (55) vond het nodig om vanuit het ziekenhuis seksueel getinte foto’s van zichzelf naar zijn dominatrix te sturen. De arts, werkzaam in een ziekenhuis in Engeland, is geschorst.

Dat schrijft de krant van wakker Nederland op basis van berichtgeving in kwaliteitsblad The Sun. De chirurg ging onder andere tekeer met een stift op zijn borst en schreef daar de tekst “Meesteres LJ’s slaaf”, om dat vervolgens op de gevoelige plaat vast te leggen terwijl hij in het ziekenhuis was. Ook versierde hij zijn klabanus met een hangslot. Het was zijn dominatrix die hem erbij lapte. Linda Jones, artiestennaam LJ, kon het niet verdragen dat de chirurg zijn mannelijk lid martelde terwijl hij iemand opereerde. “Dat ging te ver”, aldus de dame. Leo V. nam sommige foto’s terwijl hij zich in de kleedkamer van de operatiekamer bevond. Genoeg reden voor het bestuur van de Aintree University Hospital om de man te schorsen. Zelf probeerde de arts de publicatie van het beeldmateriaal tegen te houden, maar de Engelse tabloid won gister een kort geding.

Nu lezen:   Treinporno: Duitse conductrice ontslagen om pikant bijbaantje

Bron: Powned

  • -advertentie-

    Monique Jarretelset

    Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

    Koop nu voor € 64,95

Linkermenu pictogrammenu