Dit zijn de voordelen van kinky sex

Dit zijn de voordelen van kinky sex

Mensen die aan bondage, discipline, sadisme en masochisme (oftewel BDSM) doen, zijn volgens onderzoek (gepubliceerd in The Journal of Sexual Medicine) mentaal gezonder dan mensen die zich hier niet aan wagen.

Voor het onderzoek vulden 902 mensen die aan BDSM doen een vragenformulier in over hun mentale gezondheid. En vergeleken met ondervraagden die het houden bij ‘vanillesex’, een term verwijzend naar dé standaardsmaak, lijken ze minder neurotisch. Daarnaast zijn ze opener en voelen ze zich veiliger in hun relatie, waardoor hun welzijnsniveau stijgt.

Nu lezen:   Gelukkig is Tiffany nog steeds de pittige tante in de sm-kamer in Bonding

De onderzoekers denken dat het opkrikken van de spanning in de slaapkamer zou kunnen helpen met het afstemmen en het praten over je sexuele verlangens. Daardoor voel je je meer op je gemak wat betreft je totale identiteit.

En nu? Begin vooral bij het begin

Maar dat betekent niet dat je meteen moet overgaan op heftige kinky seks om de vruchten van dit nieuwsfeit te plukken. Experimenteren in alle vormen kan leiden tot een hoger niveau van welzijn en sexuele bevrediging, legt sex-expert Ava Cadell uit. Cadell adviseert om te beginnen met iets beheersbaars, zoals spanking.

Nu lezen:   Wat zijn flagellanten?

Zo pak je het aan: ‘Richt je wat lager op haar billen’, raadt Cadell aan. Mensen maken vaak de fout door te hoog te spanken, maar dit veroorzaakt te veel pijn omdat je daar dichter op het bot zit. Je activeert meer zenuwuiteinden als je de gevulde gedeeltes van haar bips raakt, legt ze uit. Mocht dit goed uitpakken, dan kun je stapsgewijs je BDSM-leven uitbreiden. Experimenteren maar!

Nu lezen:   Jeanet Manders

Bron: Men’sHealth

Miss Nica Nordic Fetishclips