Emma (29) verdient naast haar kantoorbaan geld met fetisj-video’s

Emma (29) verdient naast haar kantoorbaan geld met fetisj-video’s

Emma (29) verdient naast haar kantoorbaan geld met het maken van fetisj-video’s voor een website. ‘Ik droeg een dalmatiër-masker en zat met een riem vastgeketend aan een hek.’

“Stomverbaasd zat ik tegenover mijn vriend, die me zojuist vertelde over zijn rook- fetisj. Mijn grote liefde werd opgewonden van vrouwen die een sigaret rookten. Het liefst gekleed in een blouse en kokerrok. Ik had nog nooit van deze fetisj gehoord, begreep er niets van. Maar het voelde onschadelijk. Hij vond de beelden van zo’n rokende vrouw gewoon opwindender bij soloseks dan een kreunende Amerikaanse met megaborsten. Waarom maakte ik niet een keer zo’n filmpje voor hem?

In eerste instantie vond ik zijn voorstel bizar. Maar hoe langer ik erover nadacht, hoe minder kwaad ik erin zag. Het was toch alleen maar leuk als mijn vriend masturbeerde op mij, in plaats van een wildvreemde? We namen een video op en het verbaasde me dat ik dat zelf leuk vond: Brigitte Bardot-kapsel, paalhakken en sensueel kijken in de camera, terwijl ik een sigaret rookte op een omgedraaide keukenstoel. Mijn vriend was extatisch. Hij liet me soms meekijken op een fetisjforum en ik keek mijn ogen uit. Wat een wonderlijke voorkeuren hebben sommige mensen. In overleg postte mijn vriend een nieuw rookfilmpje waarin ik onherkenbaar was. Al direct kwamen er vragen. Kon ik niet ook een keer zo’n filmpje voor anderen maken? Tegen betaling?

Nu lezen:   "Ik ben een trotse viezerik"

Eerst reageerde ik afwijzend, maar toen er tot wel vierhonderd euro werd geboden voor een video van een minuut, ging ik overstag. Voor mijn eerste opdracht wilde een man dat ik mezelf in de bus zou filmen, met alleen een regenjas aan. Ik moest af en toe stukjes been of borst laten zien en mijn wijsvinger tergend langzaam bewegen. Natuurlijk was ik doodsbang om betrapt te worden. Maar niemand zag me, of mensen deden of het hen niet stoorde. Mijn klant was lyrisch. Dit was waarnaar hij jaren had gezocht! Of ik er nog een kon maken, maar dan op een treinstation. Dat deed ik, laat op de avond, met mijn vriend op het bankje naast me. En ja hoor, opnieuw kreeg ik vierhonderd euro gestort op een niet traceerbaar Paypal-account.

Nu lezen:   Japanner met sneakerfetish steelt 120 paar afgetrapte gympies

Sindsdien maak ik maandelijks één tot twee video’s. Mensen vinden me via mijn account op de fetisjwebsite, waarop ik een gebruikersnaam heb die niets te raden overlaat. Soms gaan verzoeken over mijn grenzen, zoals masturberen met een aubergine. Maar ik heb al eens mijn borsten ingesmeerd met slagroom en mezelf daarna bevredigd, mezelf met een dalmatiër-masker op aan een hek vastgeketend met een hondenriem, geposeerd als baby met luier en fles, en geplast in een steegje.

Nu lezen:   Wat is fetisjisme?

Natuurlijk ben ik onherkenbaar in de video’s. Ik draag kleren die ik speciaal koop bij Primark, zodat niemand ze herkent. Vreemde mannen masturberen op mijn lichaam, maar het gaat ze vooral om de fantasie waaraan ik meewerk. Het is niet zo dat het maken van de video’s mijn hobby is geworden, maar ik heb intussen wel geïnvesteerd in een goede camera. Zolang ik mijn gedachten uitzet en bij mezelf blijf, lukt het me allemaal prima. Ik doe het vooral voor het geld. Soms trakteer ik mijn vriend op een luxe weekend weg, en dan bestellen we champagne. ‘Op Latexlover72,’ zeggen we dan.”

Bron: onbekend

Club RopeMarks