Henny Huisman heeft fetisj voor mooie damesvoeten

Henny Huisman heeft fetisj voor mooie damesvoeten

Dat ‘Mister Surprise’ Henny Huisman van grote verrassingen houdt is nagenoeg bekend. Toch blijkt de 63-jarige presentator, die doorgaans zeer openhartig is over privézaken, al jaren een goed bewaard geheim met zich mee te dragen. Een verborgen feit waarover hij nooit eerder en plein publique sprak. Hij blijkt een vurige fascinatie te hebben voor: voeten. ‘Ik loop er niet mee te koop, en raak er opgewonden van’, 

,,Dit is wel een leuk nieuwtje voor de naderende kerstdagen,” leidt Henny, die dit jaar bij de commerciële zender SBS6 zijn comeback op tv maakte met een remake van de Surpriseshow, lachend zijn geheim in. Zonder ook maar een blad voor de mond te nemen: ,,Het is echt iets moois! Ik ben een voetfetisjist.”

De presentator legt uit dat hij feitelijk al heel lang een zwakte heeft voor mooie voeten. ,,Ik houd ontzettend van mooie voeten. In de zomer let ik extra goed op vrouwenvoeten. Vooral die met gelakte nagels, prachtig.” Henny spreekt van een in zijn ogen ‘gezellige afwijking’. ,,Dat ik het erotisch vind is een groot woord, maar ik word er zeker opgewonden van.”

Henny geniet volop van de voeten van zijn eigen vrouw Lia. ,,Ik heb het geluk dat ze mooi zijn, maar het is niet persé de reden dat ik met haar getrouwd ben”, lacht hij, terwijl hij met een gezonde dosis interesse informeert naar hoe de voeten van de AD-verslaggever eruit zien.

Saillant detail in dit geval is dat de zoon van Henny’s broer de bijzondere fetisj deelt. ,,Hij is 30 en gaat er vrij ver in. Ooit maakte hij het uit met een meisje omdat ze geen mooie voeten had.” Henny voegt tenslotte nog aan zijn opmerkelijke bekentenis toe dat zijn hart alleen uitgaat naar damesvoeten.

Bron: AD

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

Actualiteiten

BDSM