‘Eyes Wide Shut’-feestjes: sterren over de schreef

‘Eyes Wide Shut’-feestjes: sterren over de schreef

Of er nu een wereldwijde pandemie heerst of niet, ook tijdens de coronacrisis worden de beruchte ‘soirees’ van de meest exclusieve sexclub SNCTM nog steeds georganiseerd. De club is gevestigd in Beverly Hills in Los Angeles en New York, maar lanceert ook wereldwijd seksfeestjes, waar vooral de elite en de groten der aarde op afkomen. Hoewel een orgie in maart op het laatste nippertje werd afgeblazen vanwege de exploderende coronacijfers in Amerika, stonden er sinds september ten minste drie seksfeestjes op de agenda van SNCTM. Het ging om een erotisch diner met talloze gasten, om een feestje rond ‘de kunst van de Japanse bondage met touwwerk’ en om een veelbesproken Halloween-orgie in ‘Black Death’-thema.

Nu lezen:   Celstraf geëist voor uit de hand gelopen SM-sessie met 17-jarig meisje

“Het hele concept heeft veel weg van de film ‘Eyes Wide Shut’ met Tom Cruise en Nicole Kidman, die pure erotiek uitstraalt”, vertelt Debby Gommeren, die merkwaardig genoeg als ‘levende lamp’ werd ingeschakeld in de club. “Eigenlijk moest ik niet meer doen dan gasten begroeten, mezelf zijn, daar staan en mooi wezen. Dat is in de loop der tijd wel veranderd: naarmate ik op meer feestjes aanwezig was en meer een volwaardige samenwerking aanging met SNCTM, kreeg ik meer verantwoordelijkheid.  En zo kreeg ik dus ook veel meer te zien.”

Het is geweten hoe zo’n seksfeest bij SNCTM precies in zijn werk gaat: het gaat om uiterst luxueuze en decadente orgies waar zowat alles kan en alles mag. Alle leden en gasten zijn verplicht om maskers te dragen bij binnenkomst. Mannen zijn verplicht een smoking te dragen als ze arriveren, van vrouwen wordt verwacht dat ze in avondkleding of lingerie de club betreden. “Die seksfeestjes vinden één keer per maand plaats, het is een heel uitzonderlijke sfeer”, legt Gommeren uit. “De meeste feestjes vinden plaats in New York en Los Angeles, telkens op dezelfde locatie. Maar soms worden er ook op andere plaatsen ‘soirees’ gehouden: de discrete locatie wordt dan een tweetal dagen op voorhand doorgegeven. Enkel leden die al veel langer lid zijn krijgen die uitnodigingen. En op voorhand wordt iedereen grondig doorgelicht.”

Nu lezen:   Siska woont een BDSM-sessie bij: “Eigenlijk ben ik als meester strafbaar voor het toebrengen van slagen en verwondingen”

Er komt inderdaad een indringend proces bij kijken om toe te treden: aanvragers moeten foto’s opsturen waar hun volledige lichaam op te zien is, en moeten een brief schrijven over hun diepste fantasieën en wat hen echt weet op te winden. Daarnaast moeten ze aangeven wie ze reeds kennen bij SNCTM en wat ze (seksueel) denken bij te kunnen dragen aan de club en zijn leden…

Nu lezen:   Sabien heeft een affaire: 'het gekraak van mijn latex catsuit vindt hij opwindend'

Lees verder op topic of hln

Miss Nica Nordic Fetishclips

Left Menu Icon