SM-meesteres in cel na dood Britse klant

SM-meesteres in cel na dood Britse klant

Een sm-meesteres en haar assistente uit het Antwerpse Brecht zitten in de cel omdat een 58-jarige Brit dinsdag in hun kerker stikte in lachgas. De vrouwen specialiseerden zich in klanten met een drang naar extreme pijn. Ze worden vervolgd wegens slagen en verwondingen.

De Brit was dinsdag in zijn BMW 502 naar Brecht gereden voor een sm-sessie bij meesteres Lucrezia en haar assistente. De twee vrouwen belden na de middag de hulpdiensten. Ze beweerden dat de Brit na de sessie onwel was geworden tijdens het douchen, en dat ze zijn lichaam vonden toen ze ongerust gingen kijken. De vijftiger kon niet meer worden gereanimeerd. ‘Een natuurlijk overlijden’, oordeelde het Antwerpse parket. Tot een alerte wetsdokter gistermorgen zag dat de man door verstikking om het leven kwam. De Brit zou gestikt zijn in lachgas. Dat wordt bij sm-sessies gebruikt als verdovingsmiddel, opdat de sessie langer kan aanhouden. Een autopsie moet vandaag uitsluitsel brengen.

De sm-partij vond plaats in de riante villa in Brecht van meesteres Lucrezia, een schuilnaam van de 46-jarige Ira van D. Zij had ooit een sm-club in Aartselaar en vestigde zich in 2005 in de rustige woonwijk. De Oost-Vlaamse was vroeger kunstenares maar schoolde zich tien jaar geleden om tot meesteres. Op haar website vertelt Lucrezia dat ze naast een klassieke studio ook een ‘medisch kabinet’ heeft en een ‘rubberkamer’. Op websites vertellen klanten dat ze ook sessies beleefden in de paardenstal en in een ‘nursing’-ruimte. Sinds mei laat Lucrezia zich bijstaan door een tweede meesteres: de 38-jarige blonde Juno.

‘Sessies kunnen één uur duren, tot zelfs drie dagen’, aldus de sm-meesteres op haar website. Ze staat bekend voor het hardere werk. ‘Ik specialiseer me in extreem-medische en langetermijnsessies. Pas op: ik ben geen softie.’ Tijdens een interview in 2005 vertelde ze: ‘Ik ben sadistisch, intelligent en pervers. Ik ben van nature een sadiste van de ergste soort.’ De buren zagen het allemaal met lede ogen aan. ‘We wonen in een rustige, doodlopende straat, maar na haar komst reden hier plots de hele tijd dure auto’s rond’, vertelt een buur. ‘Veel auto’s met buitenlandse nummerplaten.’ Lucrezia zou een grote naam zijn in het Britse sm-milieu. Ze is regelmatig te gast in Britse clubs.

Eén buurvrouw kon de overlast na enkele maanden niet meer aanzien en stapte naar de politie. ‘Er belden regelmatig schaarsgeklede wildvreemden bij me aan met allerlei oneerbiedige voorstellen. Ze moesten uiteraard bij de buurvrouw zijn. Maar de grens werd bereikt toen ze haar sm-spelletjes ook in de tuin hield. Er staat een grote haag rond het huis, maar dat kon niet verhinderen dat mijn 4-jarige dochter dingen heeft gezien die ze nooit had mogen zien. Ze heeft anderhalf jaar bij mij in de kamer geslapen, van pure schrik. Mijn kinderen mochten van mij niet meer buiten spelen. Ik was bang dat een van die mannen zich aan hen zou vergrijpen.’ Van dan af kwam de lokale politie regelmatig patrouilleren. Er kwamen identiteitscontroles van voorbijrijdende auto’s. ‘Sindsdien is de overlast verminderd’, zeggen buren. ‘De buurvrouw toonde zich van goede wil. Seksfeestjes in de tuin bleven uit. We hoorden hoogstens nog wat geschreeuw en getier.’

Enkele jaren geleden leek het erop dat Lucrezia haar beroep beu was. Ze stapte in 2007 met haar raadsman naar het gemeentehuis van Brecht en vroeg of ze haar woning kon ombouwen tot een sauna- en wellnesscentrum. Dat bleek niet eenvoudig. De plannen werden nooit uitgevoerd. De villa in Brecht werd gisteren de hele dag doorzocht. Lucrezia en Juno worden vervolgd wegens slagen en verwondingen met de dood tot gevolg, maar zonder het oogmerk om te doden. Ze zijn aangehouden door de onderzoeksrechter.

Bron: Nieuwblad 2010

BDSM

BDSM