Klant die graag als chihuahua in hoekje zit, beticht sm-meesteressen van diefstal

Klant die graag als chihuahua in hoekje zit, beticht sm-meesteressen van diefstal

Wekelijks kwamen sm-meesteressen Kamilla en Maria bij een medewerker van de ING-bank over de vloer. De man had de vrouwen zelfs zijn huissleutel gegeven. Op 13 juni heeft de man weer een sessie bij de vrouwen geboekt. Dit keer heeft hij gevraagd of ze een hele nacht willen blijven. Dan geldt niet het standaard uurtarief van 250 euro, maar een nacht kost 3000 euro per dame.

De vrouwen staan om 20.30 uur voor zijn deur. Zweepjes, leer, handboeien. Maar de man heeft een specifieke voorkeur, vertelt meesteres Maria. „Hij wil graag als een chihuahua-hondje in een hoekje van de kamer zitten blaffen.” Om 06.30 uur vinden de sekswerkers het mooi geweest. Ze hebben nog van alles te doen, hebben kinderen om te verzorgen en dus gaan ze weg. „Maar hij wilde niet dat we weggingen, hij bleef aandringen dat we bleven, maar dat kon niet.”

Volgens de man is het niet zo gegaan. Hij zegt dat de vrouwen die nacht in zijn telefoon hebben ingebroken en dat ze duizenden euro’s naar zichzelf hebben overgemaakt. Volgens de man zat hij enkel met de sm-meesteressen op de bank.

Onzin, aldus de vrouwen. „Deze man houdt van allerlei sm-dingen en die dingen doen wij echt niet alleen zittend op de bank. We hebben zijn hele huis gebruikt. Hij moest alle vorige sessies nog betalen. Normaal gesproken moeten mensen vooraf betalen. Maar omdat we zó vaak bij deze man kwamen, zelfs andere klanten in zijn huis ontvingen, vertrouwden we hem wel. Hij zei dat hij moest wachten op geld van de belastingdienst en ons dan zou betalen.”

Maar de man zegt dat hij is opgelicht en maakt een melding van fraude bij de ING-bank, de bank waar de man zelf ook werkzaam is. De bank blokkeert alle rekeningen van de beide vrouwen meteen. Ook de zakelijke rekening van meesteres Kamilla bij de Rabobank gaat op slot. Op die rekening staat 12.000 euro.

Om zo snel mogelijk weer bij haar geld te kunnen, spande de vrouw een kort geding aan tegen de Rabobank. Tijdens de zitting dinsdagmiddag in de Utrechtse rechtbank is de vrouw duidelijk: „Ik vind dit echt buitenproportioneel. Ik heb alle vragen beantwoord en ik snap niet waarom mijn rekening nog steeds is geblokkeerd.” Ze eist dat de blokkade van haar rekening wordt gehaald.

De Rabobank weigert de rekening vrij te geven, omdat ‘de puzzel over het geld nog steeds niet duidelijk is’. De man deed een week na de avond in juni aangifte. Maar of er een strafrechtelijk onderzoek komt, is nog onbekend.

„Op sm rust nog steeds een taboe. De klanten van deze vrouwen zijn vaak hooggeplaatste mannen, soms getrouwd, soms niet, met aanzien en een goed inkomen. Voor hen is het schadelijk als naar buiten komt dat zij zich met dit soort activiteiten bezighouden, en dus worden er geen schriftelijke overeenkomsten of duidelijke afspraken gemaakt”, aldus de advocaat van sm-meesteres Kamilla. „Dit is een discussie tussen twee mensen of er nou wel of niet betaald moet worden.”

De Utrechtse rechtbank doet op 3 oktober uitspraak.

Bron: AD

BDSM

Actualiteiten