Joyce en haar vriend doen aan rollenspellen

Joyce en haar vriend doen aan rollenspellen

„Sergio en ik zijn al een lange tijd bij elkaar en dan ga je steeds een stapje verder in elkaar vertellen wat je lekker of spannend vindt. Ik denk dat ik het voor het eerst heb gezegd: ’Ik zou wel eens willen dat je me op een heel dominante manier toespreekt, als een directeur zonder enig respect voor zijn medewerkster. Als ik het nu zo vertel weet ik bijna zeker dat ik toen ook wat gedronken had. Het is toch spannend zoiets voor de eerste keer toe te geven.”

„Sergio sloeg er direct op aan en begon me wat respectloos toe te blaffen. Voor ik het wist waren we allebei verwikkeld in een toneelstukje. Het werkte als een katalysator voor ons allebei. We kwamen in een extreem opgewonden stemming en hadden waanzinnig goede seks samen. Aanvankelijk dacht ik dat het mij vooral om de dominante houding van Sergio ging.”

„Maar toen Sergio mij een paar weken later vroeg of ik die rol eens wilde aannemen, ging mij dat ook meer dan moeiteloos af. Ik pakte hem bij zijn krullen en dwong hem met zijn hoofd tussen mijn benen om me oraal te bevredigen. Zoiets zou ik normaal gesproken nooit hebben gedaan, maar nu mijn vriend zich onderdanig opstelde, durfde ik het. Dat was het begin van onze nieuwe manier van seks hebben. En het bevalt ons nog steeds.”

„Vaak teasen we elkaar overdag al met spannende appjes. Of we beginnen erover als we net wakker zijn en op het punt staan naar ons werk te gaan. We doen dit nu een paar jaar en hebben zelfs wat pikante outfits gekocht voor onze spelletjes. Mijn haar in een knot en een bril op mijn neus windt Sergio altijd enorm op. Dan draag ik mijn blouse ver opengeknoopt met een mooi lingeriesetje eronder en heb ik een rokje aan dat veel te kort is. Wij vinden het heerlijk.”

„We bezoeken ook regelmatig seksfeesten sinds we dit zijn gaan doen. Door corona kwam dat stil te liggen, waardoor we thuis wat creatiever en experimenteler werden. Recht toe, recht aan is gewoon ons ding niet zo. Wij laten onze fantasie graag de vrije loop. Ik heb dat altijd al wel gehad eigenlijk, ik ben een enorme dromer. Het past bij onze karakters, deze manier van seks hebben.”

„Inmiddels hebben we al heel wat toneelstukjes gespeeld. Een van mijn favoriete rollenspellen is de masseur die zich niet helemaal aan het protocol houdt. Maar de baas/werknemer blijft voor mij ook altijd favoriet. Naast de rollenspellen hebben we ook ’normaal’ seks, volop zelfs. Het is echt niet zo dat we altijd alle registers opentrekken, soms hebben we gewoon zin in een vluggertje of even geen polonaise aan ons lijf. Sergio en ik voelen elkaar daarin perfect aan.”

„Het is geweldig iemand naast je te hebben die helemaal levelt met je fantasieën. Niets is ons te gek. Vorige week hebben we nog gespeeld dat Sergio mij bij een escortbureau geboekt had. Ik kan enorm van zulke avonden genieten; voor mij veel beter dan op de bank hangen en doelloos een serie kijken. We teren regelmatig nog dagen op een rollenspel. Dan kijken we elkaar aan met een heel ondeugende blik en weten we zonder woorden waar de ander aan denkt. Fijn toch, dat je dat na al die jaren nog hebt?”

Bron: Telegraaf

Actualiteiten

BDSM