LockTober & (geen) seks

LockTober & (geen) seks

Een sloten specialist in New York Zag jaren geleden zijn omzet behoorlijk teruglopen. Creatief als hij was lanceerde hij een ludieke actie om meer sloten te verkopen. De Daarnaast gelegen fetish en BDSM winkel werd benaderd en hij gaf iedereen die gedurende de maand oktober een kuisheidsdevice kocht, een gratis bijpassend slot.

De actie werd locktober genoemd en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waarin vele subs, slaven en onderdanigen gedurende de maand oktober een kuisheidsdevice dragen voor hun speel en/of levens partner.  Dat dit niet geheel zonder risico is moge duidelijk zijn. Het langdurig beperken van de bloedtoevoer naar de penis lijkt mij niet echt gezond. En daarnaast is het voor de drager vaak ook nog zeer ongemakkelijk en zelfs pijnlijk…  Dit over het algemeen tot groot genoegen van de betreffende dominant die het mede initieert.

Waarom dragen mensen vrijwillig een lust beperkend device en wat is er voor beide partners zo interessant en opwindend aan? In deze aflevering praat ik daarover met een commerciële meesteres en een van haar slaven en met een niet Dominant met haar vaste slaaf waarmee zij ook een liefdesrelatie heeft.

Meer over Meesteres Jazz: www.queenjazz.nl   twitter

Meer over Daemon: ⁠https://fetlife.com/users/876284

Meer over Shiny: https://fetlife.com/users/12610217

Actualiteiten

BDSM