Amerikaanse tiener verdiende bij als ‘voetenhoer’

Amerikaanse tiener verdiende bij als ‘voetenhoer’

Dat studenten af en toe krap bij kas zitten, is geen geheim meer. Terwijl de ene bijklust in de horeca of in een supermarkt, verdiende de 19-jarige Olivia op een wel erg bijzondere manier een centje bij: ze ging de prostitutie in. Al gaf ze niet haar hele lichaam aan mannen, integendeel. Het enige wat ze mochten aanraken waren… haar voeten, zo vertelt ze zelf in de New York Post.

Het avontuur van Olivia, die haar familienaam liever geheim houdt, begon toen ze reageerde op een advertentie van Craigslist met de boodschap ‘meisjes met mooie voeten gevraagd’. Hoewel Olivia aanvankelijk dacht dat ze in de modellenwereld zou terechtkomen, werd al gauw duidelijk dat ze was toegetreden tot de wereld van het fetisjisme.

Aan de selectierondes deden maar liefst 30 jonge vrouwen mee. Vervolgens onderwierp de man van de annonce Olivia’s voeten aan een kleine test. En haar onderste lichaamsdelen hadden duidelijk indruk gemaakt, want samen met nog negen andere meisjes, behoorde ze tot de ‘gelukkige winnaressen’.

Massagezaaltje

En dan was de tijd aangebroken voor het echte werk. Tijdens speciale avonden betaalden mannen 100 dollar aan een ‘voetenpooier’ waarna deze een ‘voetenhoertje’ voor hen uitzocht. De privacy werd gerespecteerd, want de cliënt mocht zijn uitverkorene meenemen naar een afzonderlijk massagezaaltje. Olivia herinnert zich nog heel goed haar eerste keer: ‘Een man met een kleine bierbuik rukte mijn zwarte stiletto’s uit met zijn tanden. Vervolgens masseerde hij mijn kuiten. Toen hij aan mijn tenen zoog, kreunde hij’, aldus de tiener.

Verdiensten

Deze bijbaan mag op het eerste gezicht misschien een beetje vreemd lijken, Olivia heeft er alvast flink wat zakgeld aan overgehouden. Tijdens een sessie van 40 minuten schraapte ze maar liefst 200 dollar bij elkaar. Een slecht gevoel heeft ze in elk geval niet overgehouden aan haar ervaring: ‘Mijn moraal is nog steeds intact. Die mannen doen niemand kwaad en iedereen wint erbij’.

Bron: AD

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM